Τα γούρια του 2019, χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά, πλεκτά και πολλά ακόμη είδη – όλα χειροποίητα – μπορεί να βρει κανείς στο καθιερωμένο πλέον μπαζάρ της Εταιρείας Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό Δ.Α.Δ Καστοριάς.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αύριο και μεθαύριο στα γραφεία της επί της οδού Κορυτσάς 9, (Πίσω από την Εθνική Τράπεζα).

Τα αντικείμενα τα οποία διατίθενται σε πολύ προσιτές τιμές τα έχουν φτιάξει με πολύ μεράκι και αγάπη, τα μέλη του εθελοντικού εργαστηρίου της Εταιρείας Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό Δ.Α.Δ. Καστοριάς.

Σε συνέντευξη που παραχώρησαν σήμερα το μέλος του Δ.Σ. της Εταιρείας Χριστίνα Ευαγγέλου και η εθελόντρια Πηνελόπη Μαυρίδου, απηύθυναν κάλεσμα στον κόσμο της Καστοριάς να επισκεφθεί το μπαζάρ για να θαυμάσει τις δημιουργίες των μελών του εθελοντικού εργαστηρίου, αλλά και να γνωρίσει από κοντά τους ανθρώπους της Εταιρείας και να πληροφορηθεί για το έργο το οποίο επιτελούν.

Οι ώρες λειτουργίας του μπαζάρ είναι 10πμ – 7μμ. Τα γραφεία της Εταιρείας Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό Δ.Α.Δ Καστοριάς, έως και τα Χριστούγεννα θα είναι ανοιχτά καθημερινά για όλους εκείνους που θα ήθελαν να την επισκεφθούν και να πληροφορηθούν για τις δράσεις που υλοποιούνται.

Ελένη Ψωμαδάκη, ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here