Η φετινή διοργάνωση, θα πραγματοποιηθεί  την Κυριακή  12 Μαΐου  και αναμένεται να πάρουν  μέρος περισσότερα από  2.000 άτομα κάθε ηλικίας.

Στη συνέντευξη τύπου την οποία παραχώρησαν σήμερα στο  Δημαρχείο Καστοριάς ο αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Σωτήρης Αδαμόπουλος, ο δήμαρχος Καστοριάς Ανέστης Αγγελής, ο πρόεδρος της Εταιρείας Τουρισμού  Δυτ. Μακεδονίας Θεοφύλακτος Ζυμπίδης, η ολυμπιονίκης Χριστίνα  Γιαζιτζίδου και το μέλος του  Δ.Σ Θανάσης Ράπτης, απηύθυναν κάλεσμα στους πολίτες της Καστοριάς να πάρουν μέρος και στη  φετινή εκδήλωση.

Όπως τονίστηκε  στη συνέντευξη, το  Run  Greece 2019, είναι  ανανεωμένο , και με  νέο λειτουργικό σχεδιασμό.

Ταυτόχρονα, ενισχύει και το χαρακτήρα του σε δράσεις οικολογικές μειώνοντας και τις εκτυπώσεις. Εστιάζει στα θέματα κοινωνικής ευθύνης και  αναδεικνύει  τουριστικά τις πόλεις στις οποίες  πραγματοποιείται.

Υπενθυμίζεται ότι  περιλαμβάνει: ημιμαραθώνιο δρόμο, αγώνες  5χλμ και  10χλμ και παιδιών.

Η εκκίνηση του ημιμαραθώνιου και του  αγώνα των  10χλμ θα δοθεί στις 10πμ., μπροστά από το κτίριο της Π.Ε Καστοριάς,  .  Στις  10:05 πμ στο πάρκο Ολυμπιακής  Φλόγας, θα δοθεί η εκκίνηση για τον  αγώνα των 5χλμ. Την ίδια ώρα, θα  δοθεί  στο ύψος των  γραφείων της  Δ.Ε.Η και  η εκκίνηση για τον  αγώνα των παιδιών.

Ε.Ψ., fonikastorias.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here