Την τρίτη θέση τελικά κατέκτησε η παιδική ομάδα του Α.Σ.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ στο F4 της ΕΚΑΣΔΥΜ.

Η ομάδα μας παρουσιάστηκε στον ημιτελικό αγχωμένη, με πολλά λάθη, σαφώς επηρεασμένη από την αγωνιστική απραξία τριών μηνών. Αντίθετα οι Διόσκουροι Κοζάνης παίζοντας στην έδρα τους και έχοντας αγωνιστεί πριν το F4 σε δυο κρίσιμα παιχνίδια καθώς δεν είχαν εξασφαλίσει την συμμετοχή τους σε αυτό, παρουσιάστηκαν πιο έτοιμοι από το ξεκίνημα του παιχνιδιού παίρνοντας μια διαφορά που έφτασε έως τους 24 πόντους. Η ομάδα μας έβγαλε αντίδραση μόνο στο 4ο δεκάλεπτο κάνοντας ένα επιμέρους σκορ 27-9 μειώνοντας την διαφορά στους 3 πόντους χωρίς όμως να καταφέρει την ανατροπή γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 65-71.

 Έτσι την Κυριακή περιορίστηκε στην διεκδίκηση της 3ης θέσης με αντίπαλο τον ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΚΟΖΑΝΗΣ. Σε αυτό το παιχνίδι δείχνοντας το καλό της πρόσωπο η ομάδα μας δεν άφησε περιθώριο στον αντίπαλο από την αρχή και παίζοντας κατά διαστήματα καταπληκτικό μπάσκετ πήρε την νίκη και την 3η θέση με διαφορά 20 πόντων.

Πρέπει να σημειώσουμε και τις ατομικές διακρίσεις του παίκτη μας Τσαχτσίρα Φίλιππου ο οποίος επιλέχτηκε από τους προπονητές των ομάδων και τον ομοσπονδιακό προπονητή κο Τούφα στην καλύτερη 5αδα του F4 αλλά πήρε και τον τίτλο του 1ου σκόρερ της διοργάνωσης.

Έτσι τελείωσε η χρονιά για την παιδική ομάδα του Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Ένα υπέροχο ταξίδι που ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2019. Πολλά συγχαρητήριά σε όλους τους αθλητές της ομάδας μας για τη μεγάλη τους προσπάθεια, το ήθος τους, τη παράλληλη επιτυχία στα μαθήματά τους, για τις συγκινήσεις που μας χάρισαν και το πολύ όμορφο μπάσκετ που έπαιξαν όλη την χρονιά.

Α.Σ.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here