Άλλοι ψήνουν κρέατα και άλλοι καίνε κάδους απορριμάτων. Τι και εάν ο Δήμος Άργους Ορεστικού ανά τακτά χρονικά διαστήματα δημοσιοποιεί ανακοινώσεις σχετικά με τους κανόνες πυρασφάλειας και πώς θα πρέπει ο κάθε πολίτης να διαχειρίζεται τις στάχτες που προκύπτουν από τα τζάκια και τις ξυλόσομπες; Εάν κάποιον δεν τον ενδιαφέρει απλά δεν τον ενδιαφέρει και θα κοιτάξει την ευκολία  του χωρίς να τον νοιάζει για τις ζημιές που θα προκαλέσει.

Ο κ. Ναούμ Ζήσης κάτοικος Άργους Ορεστικού αποθανάτισε μια εικόνα ενός καμένου κάδου απορριμμάτων και την ανήρτησε στα social media με ένα πετυχημένο σχολιασμό . Όπως άλλωστε φαίνεται και στη φωτογραφία, από τον κάδο έχουν απομείνει μόνο οι ρόδες και κάτι σίδερα!  «Οδός Βογιατζάκη. Πρώην κάδος σκουπιδιών. Κάποιοι ανόητοι μπουμπούνες κάνανε… Αποκριές. Στην Αθήνα καίγονται από μολότοφ, εδώ από… τζάκια. Πώς να πάει μπροστά ο τόπος;»

Ο λαός μας πολύ σωστά λέει εάν «δεν προσέχεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει». Ας ελπίσουμε πως αυτός είναι ο τελευταίος κάδος που θυσιάζεται στο βωμό της ευκολίας και της αδιαφορίας και οι ζημιές θα αρκεστούν μόνο στα υλικά –εάν και επιβαρύνουν οικονομικά όλους τους δημότες του Άργους Ορεστικού- και δεν θα θρηνήσουμε θύματα.

Τέλος να σημειωθεί πως και πριν από περίπου δέκα μέρες ο κ. Ζήσης εντόπισε και έναν ακόμα καμένο κάδο απορριμμάτων. Ωστόσο η ζημιά δεν είχε πάρει τόσο μεγάλες διαστάσεις καθώς κάηκε μόνο ο πλαϊνός του πάτος.

Πηγή: orizontespress.gr / Χ.Κ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here