Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης η Ολυμπία Τελιγιορίδου.

Μια ευχάριστη έκπληξη έφερε ο Ανασχηματισμός για τη βουλευτή Καστοριάς με το ΣΥΡΙΖΑ, Ολυμπία Τελιγιορίδου, η οποία αναλαμβάνει το υφυπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Η Ολυμπία Τελιγιορίδου καλείτε να υπηρετήσει σε ένα ιδιαίτερο κρίσιμο υπουργείο, με τον πρωτογενή Τομέα να αποτελεί σημαντικό πυλώνα και για την περιοχή της Καστοριάς.
Σε επικοινωνία μας με την κ. Τελιγιορίδου  δε θέλησε να κάνει κάποια δήλωση έως ότου πραγματοποιηθεί η ορκωμοσία.

Η νέα δομή του υπουργείου

Υπουργός: Σταύρος Αραχωβίτης

Γεννήθηκε στη Σπάρτη το 1972. Σπούδασε στο Τμήμα Αξιοποίησης Φυσικών Πόρων και Γεωργικής Μηχανικής ΓΠΑ. Στον ιδιωτικό τομέα ξεκίνησε ως ελεγκτής σε οργανισμό ελέγχου και πιστοποίησης, είχε δικό του κατάστημα γεωργικών εφοδίων και πλέον διαθέτει γραφείο μελετών. Ταυτόχρονα εργάζεται στην ΕΑΣ Λακωνίας ως υπεύθυνος πρατηρίων εμπορίας γεωργικών εφοδίων.

Έχει δραστηριοποιηθεί στην τοπική αυτοδιοίκηση από το 2001 και στις εκλογές του Μαΐου εξελέγη βουλευτής με το ΣΥΡΙΖΑ. Είναι πρόεδρος του Συλλόγου Γεωπόνων Λακωνίας.

Βουλευτής εξελέγη για πρώτη φορά το Μάιο του 2012 και επανεξελέγη τον Ιανουάριο και τον Σεπτέμβριο του 2015.

Υφυπουργός: Ολυμπία Τελιγιορίδου.

Γεννήθηκε στη Καστοριά το 1966. Σπούδασε Κτηνιατρική (Α.Π.Θ.) και Ευρωπαϊκό Πολιτισμό (Ε.Α.Π.). Ιδιώτης κτηνίατρος. Εθελόντρια Σταθμού Περίθαλψης Άγριων Ζώων και Πτηνών Δυτικής Μακεδονίας, Κυνοκομείου Καστοριάς, Ελληνικής Ορνιθολογικής Εταιρίας και Αρκτούρου. Υποψήφια βουλευτής ΠΑΣΟΚ Α’ Θεσσαλονίκης (1993, 1996). Αποχώρησε το 1998. Μέλος Νομαρχιακής Επιτροπής, Συντονιστικής Επιτροπής και Γραφείου Τύπου ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς.

Εκλέγεται Βουλευτής Καστοριάς στις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015.

Υφυπουργός : Βασίλης Κόκκαλης

Γεννήθηκε το 1972.

Σπούδασε νομικά και ασκεί το επάγγελμα του δικηγόρου στη Λάρισα. Είναι Πρόεδρος του Ινστιτούτου Καταναλωτών (ΙΝΚΑ) Θεσσαλίας. Από αυτή τη θέση έχει αγωνιστεί να δοθούν οριστικές λύσεις για τα «κόκκινα» δάνεια, τονίζοντας πως οι πλειστηριασμοί κατοικιών πρέπει να αποφευχθούν και να προστατευτεί η πρώτη κατοικία.

Εκλέγεται πρώτη φορά βουλευτής Λαρίσης στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015 με τους Ανεξάρτητους Έλληνες και επανεξελέγη στις εκλογές του Σεπτεμβρίου του ίδιου έτους.

Προσχώρησε στους ΑνΕλ και  εκλέχθηκε βουλευτής Λαρίσης τον Ιανουάριο και τον Σεπτέμβριο του 2015. Έχει καταγραφεί η διαφωνία του σχετικά με τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου 2015 σε σχέση με τους ΑνΕλ, καθώς είχε ζητήσει την ακύρωσή του αφού υπερψήφισε την πρόταση του υπουργικού συμβουλίου στη Βουλή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here