Μια απάντηση του Ανέστη Αγγελή κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνέντευξης στον Χρήστο Νατσούλη και τους Antennes 93.6 εξόργισε τον Δήμαρχο Άργους Ορεστικού, Πάνο Κεπαπτσόγλου.

Πιο συγκεκριμένα όταν ρωτήθηκε ο κ. Αγγελής γιατί δεν πραγματοποίησε κατά τη διάρκεια της θητείας του ταξίδια στην Αθήνα για επίλυση θεμάτων του δήμου όπως ο κ. Κεπαπτσόγλου, απάντησε ότι δε προσφέρουν τίποτα αυτά τα ταξίδια, αφού χάρη στη σύγχρονη ηλεκτρονική τεχνολογία όλα μπορούν να λυθούν μέσα από αυτήν.

«Τα υπόλοιπα» είπε ο κ. Αγγελής «μπορεί να θεωρηθούν ταξίδια αναψυχής και ποτέ δε μου άρεσαν τα ταξίδια, οι βόλτες και οι κρουαζιέρες».

 

Ο κ. Κεπαπτσόγλου που άκουγε τη συνέντευξη συνάντησε τον κ. Αγγελή αμέσως μετά στη συνεδρίαση της ΑΝΚΑΣ μέσα στο γραφείο του κ. Τσαπάρα διαμαρτυρόμενος εντονότατα για τα όσα πριν λίγο είχε πει.

 

Μάλιστα φαίνεται ότι ο κ. Κεπαπτσόγλου συνεχίζει και σήμερα τα καυστικά σχόλια από την Αθήνα όπου βρίσκεται γράφοντας στο facebook τα εξής μετά την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης «Συντήρηση εγκαταστάσεων Αθλητικού Σταδίου Άργους Ορεστικού»:

«Η σκληρή και καθημερινή προσπάθεια της δημοτικής αρχής παράγει ουσιαστικό και ωφέλιμο έργο. Μιλάμε με πράξεις, χωρίς ποτέ να μας τρομάζει η δουλειά και οι αποστάσεις με τα ατέλειωτα χιλιόμετρα οδήγησης. Επόμενος σταθμός το κολυμβητήριο. Άλλωστε, έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε… γι’ αυτό και ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΟΡΑΜΑ».

ΠΗΓΗ: © antennes.gr 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here