εγάλη επιτυχία  σημείωσε το  Christmas  Street Party που συνδιοργάνωσαν σήμερα , ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής Καστοριάς και  ο  Εθελοντικός Οργανισμός «Κέλετρον- Αγάπη για το Παιδί».

Τα παιδιά συνοδευόμενα από τους γονείς τους, κατέκλυσαν τον πεζόδρομο της Ερμού όπου γινόταν η  εκδήλωση την οποία άνοιξε η Φιλαρμονική του  Δήμου Καστοριάς υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού Ιωάννη  Τσακιρίδη, παίζοντας  χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Η χορωδία  « Καστοριανή Συμφωνία», υπό τη διεύθυνση της  Ιωάννας Αβραμίδου, τραγούδησε μαζί με τα παιδιά αλλά και τους μεγάλους  τα κάλαντα.

Ανιματέρ,  διασκέδαζαν τα παιδιά παίζοντας μαζί τους . Επίσης,  στελέχη  του Οργανισμού τα απασχολούσαν  με ευχάριστες  δημιουργικές δραστηριότητες, ενώ συνεχώς ακούγονταν από ηχεία  που είχαν  διαθέσει καταστηματάρχες, χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

Στον χώρο της εκδήλωσης, έκανε την εμφάνισή του και ο  Άγιος Βασίλης ο οποίος μοίρασε καραμέλες στα παιδιά.

«Σκοπός   της διοργάνωσης  είναι να τονώσουμε  το   χριστουγεννιάτικο κλίμα στην πόλη  μας, σε όλο τον Νομό». Ανέφερε ο πρόεδρος του Εθελοντικού  Οργανισμού « Κέλετρον – Αγάπη για το Παιδί», Γιώργος Νικολόπουλος.

«Νομίζω ότι  πρέπει να γίνονται τέτοιες δράσεις στην πόλη μας  το έχει ανάγκη. Ελπίζουμε να γίνονται  πιο συχνά κι εμείς  από τη μεριά μας θα κάνουμε ότι  μπορούμε προς αυτή την κατεύθυνση», σημείωσε ο  πρόεδρος του  Συλλόγου Ιδιοκτητών Εστίασης και Αναψυχής Καστοριάς, Άγγελος  Γεωργιάδης.

«Το αποτέλεσμα της εκδήλωσης  ήταν και  το επιθυμητό.  Γεμίσαμε παιδάκια, ευλογία, Χριστούγεννα. Να ευχαριστήσω προσωπικά τον  Σύλλογο και τον  κ. Νικολόπουλο που ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμά μας. Να ευχηθούμε χρόνια πολλά, καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο, υγεία, υπομονή και  γερό στομάχι», δήλωσε ο γ.γ. του Συλλόγου Ιδιοκτητών Εστίασης και Αναψυχής Καστοριάς,  Πέτρος Ντούκας.

Στα παιδιά προσφέρθηκαν χυμοί και στους μεγάλους ζεστό κρασί. Επίσης υπήρχαν γλυκά για όλους.

Στην  εκδήλωσης λειτούργησε μίνι μπαζάρ τα έσοδα από τις πωλήσεις του οποίου θα «διατεθούν για τις δράσεις του  Εθελοντικού Οργανισμού « Κέλετρον – Αγάπη για το Παιδί»  που έχει αναλάβει   τη στήριξη απόρων οικογενειών   της περιοχής μας.

Σ.Ι- Ε.Ψ., ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ ΕΔΩ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here