Είδηση έβγαλε η σημερινή συνέντευξη του νεοεκλεγέντος Δημάρχου Καστοριάς, Γιάννη Κορεντσίδη, ο οποίος μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό για τις κινήσεις που κάνει και την δραστηριοποίησή του, έπειτα από την πρόσφατη εκλογή του κι ενόψει της προετοιμασίας για την ανάληψη των καθηκόντων του, αποκάλυψε ότι εδώ και λίγο καιρό έχουν συγκροτηθεί 12 Ομάδες Εργασίας που αποτελούνται απ’ όλα τα μέλη του Συνδυασμού.   

Ήδη έχουν γίνει και οι πρώτες συναντήσεις των ομάδων αυτών με την παρουσία του επικεφαλής, στο πρώην εκλογικό κέντρο, στην περιοχή Ομονοίας, που λειτουργεί πλέον σαν γραφεία του Συνδυασμού και χώρος συναντήσεων και συσκέψεων.

Ο Γιάννης Κορεντσίδης έδωσε σαφείς κατευθύνσεις και οδηγίες τα project που θα πρέπει να αναπτύξουν, με αναλυτικές οδηγίες για κάθε τομέα και για όλα τα ζητήματα, μικρά και μεγάλα, προκειμένου να ξεδιπλωθεί και να αναπτυχθεί ένας πολύ συγκεκριμένος σχεδιασμός για την αντιμετώπισή τους.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, “ο Δήμος Καστοριάς αντιμετωπίζει μεγάλες προκλήσεις και οι προκλήσεις αυτές αντιμετωπίζονται μόνο με συλλογική προσπάθεια. Άλλωστε η δύναμη της ομαδικότητας είναι αυτή που συνήθως λύνει προβλήματα, δίνει λύσεις και φέρνει αποτελέσματα”, επισημαίνοντας ότι σε δεύτερη φάση οι ομάδες αυτές δύνανται να πλαισιωθούν από το δυναμικό όλων των υπόλοιπων παρατάξεων και σε τρίτο στάδιο από ενεργούς πολίτες “που θέλουν να συμμετέχουν και να συνδράμουν μαζί μας για να πάμε όλοι μαζί τον τόπο μας μπροστά”.

Το επόμενο διάστημα τα μέλη της κάθε ομάδας θα εκπονήσουν ένα πλάνο στρατηγικού σχεδιασμού τοπικής αναζωογόνησης, ανάλογα με το αντικείμενο της επιλογής τους, το οποίο θα κατατεθεί στον νέο Δήμαρχο εντός 15 ημερών ώστε να μπει σε τροχιά υλοποίησης από την 1η Σεπτεμβρίου 2019.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here