Ο μικρός Νικόλας, 10 ετών, μέλος της οικογένειας του Ναυτικού Ομίλου Μαυροχωρίου (Ν.Ο.ΜΑΥ), μετά την επιτυχημένη επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στη κλινική «ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ» στη Θεσσαλονίκη, αντιμετωπίζει εκ νέου πολύ σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του, καθώς η νόσος έχει υποτροπιάσει και χρειάζεται άμεση νοσηλεία και πιθανόν νέα χειρουργική επέμβαση. Αυτήν την στιγμή νοσηλεύεται στο ογκολογικό τμήμα της κλινικής «ΜΗΤΕΡΑ» στην Αθήνα. Η θεραπεία του από τους Έλληνες θεράποντες ιατρούς είναι σε συνεργασία με ιατρικό κέντρο του εξωτερικού.

Για τον λόγο γίνεται έκκληση για βοήθεια, ώστε να μπορέσει ο μικρός Νικόλας να ξεπεράσει την περιπέτεια της υγείας του. Η ζωή του μικρού Νικόλα βρίσκεται στα χέρια όλων μας. Αριθμός τραπεζικού λογαριασμού: Σύλλογος Γονέων Παιδιών και Ενηλίκων με Νεοπλασματική Ασθένεια «ΜΑΖΙ ΣΟΥ» Αριθμός Λογαριασμού: Τράπεζα EUROBANK: 0026/0197/86/0200422045 IBAN: GR 1002601970000860200422045 SWIFT:ERBKGRAA.  Αιτιολογία κατάθεσης: «Για το Νικόλα»

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο μικρός Νικόλας, 10 ετών, µέλος της οικογένειας του Ναυτικού Οµίλου Μαυροχωρίου (Ν.Ο.ΜΑΥ), μετά την επιτυχημένη επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στη κλινική “ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ” στη Θεσσαλονίκη, αντιμετωπίζει εκ νέου πολύ σοβαρό πρόβλημα µε την υγεία του, καθώς η νόσος έχει υποτροπιάσει και χρειάζεται άμεση νοσηλεία και πιθανόν νέα χειρουργική επέµβαση.

Αυτήν την στιγµή νοσηλεύεται στο ογκολογικό τµήµα της Κλινικής ΜΗΤΕΡΑ στην Αθήνα. Η θεραπεία του από τους Έλληνες θεράποντες ιατρούς είναι σε συνεργασία µε ιατρικό κέντρο του εξωτερικού.

Για τον λόγο αυτό κάνουμε έκκληση ακόµα µία φορά να συνδράµετε, ώστε να μπορέσει ο μικρός Νικόλας να ξεπεράσει την περιπέτεια της υγείας του. Η ζωή του μικρού Νικόλα βρίσκεται στα χέρια όλων µας.

Αριθµός τραπεζικού λογαριασμού:
Σύλλογος Γονέων Παιδιών και Ενηλίκων µε Νεοπλασματική Ασθένεια «ΜΑΖΙ ΣΟΥ»
Τράπεζα EUROBANK: 0026/0197/86/0200422045

ΙΒΑΝ: GR1002601970000860200422045 SHIFT:ERBKGRAA

Αitιολογία κατάθεσης : «Για το Νικόλα»

Η οικογένεια ευχαριστεί θερµά για την µέχρι τώρα συμπαράσταση και δεν αποδέχεται χρήµατα προσωπικά ούτε σε λογαριασμό της. Όλες οἱ δαπάνες νοσηλείας, θεραπείας και διαµονής του μικρού Νικόλα και της οικογένειας του καλύπτονται µε νόµιµα παραστατικά µέσω του λογαριασμού του Συλλόγου «ΜΑΖΙ ΣΟΥ» στη τράπεζα EUROBANK.

Η πληροφορίες που περιέχονται στην ανακοίνωση δίνονται µετά από την συγκατάθεση των γονέων του μικρού Νικόλα.

ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΕΓΚΥΡΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΥΛΛΟΓΩΝ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here