Το STARDUST, το αγαπημένο All Day Bar της Καστοριάς, γιορτάζει τα δέκατα γενέθλιά του με ένα μεγάλο τριήμερο πάρτι την Παρασκευή 14, το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου! 10 χρόνια Αστερόσκονη!

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου
Η μεγάλη γιορτή για τα 10 χρόνια του STARDUST ξεκινάει αύριο Παρασκευή με ένα δυνατό LIVE. Καλεσμένος ο JOEY και η μπάντα του.
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, ÎºÎµÎ¯Î¼ÎµÎ½Î¿Ο JOEY είναι ένας νέος τραγουδοποιός απ’τη Θεσσαλονίκη που αρνείται να μεγαλώσει! Ο ίδιος λέει πως έκανε κάποια μαθήματα στο πιάνο όταν ήταν μικρός, αλλά αργότερα αποφάσισε πως αυτό ήταν πολύ μεγάλο για να το κουβαλάει παντού κι έτσι ξεκίνησε να μαθαίνει μόνος του κιθάρα! Από τότε γράφει συνεχώς τραγούδια, τα οποία ντύνει με Folk & Roll χρώματα και είναι όλα βασισμένα σε αληθινές ιστορίες! Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, καταφέρνει να γίνει γνωστός στο κοινό με τα ”Καλντερίμια” του, κι έτσι ξεκινάει το πρώτο του ‘Αλε-ρεTουρ’ που θα κρατήσει 18 μήνες και θα μετατραπεί μετέπειτα σε ‘ΤουρΝαι’, η οποία θα περιλαμβάνει εμφανίσεις του σε μαγαζιά & φεστιβάλ σε όλη τη χώρα, αλλά και Live συνεργασίες του με διάφορους άλλους καλλιτέχνες και μπάντες του χώρου! Το 2015 παρουσιάζει τον πρώτο του δίσκο, με τίτλο ”Καντάδες & τα λοιπά”, ενώ 2 χρόνια μετά, κυκλοφορεί το ”Γούστο μου, καπέλο μου” και ξαναβγαίνει στη γύρα για να μοιραστεί τη Μουσική του, με όσους περισσότερους ανθρώπους μπορεί, μέσα από τη νέα του περιοδεία, oνόματι ‘ΠαρτιΤουρ’, σε Ελλάδα, κι όχι μόνο!

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου

Το μεγάλο πάρτι! 10 Glorious Years! Ένα μεγάλο πάρτι γεμάτο… Αστερόσκονη και πολλές εκπλήξεις. Την μουσική αναλαμβάνουν οι resident DJs του STARDUST, BIG DADDY, Mistah JamPa, PIT ASS, Markos P.
Music Sounds Better With You!

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου

STREET FOOD PARTY! Από νωρίς το απόγευμα μουσική και φαγητό στην παραλία του STARDUST!

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

Stardust All Day Bar
Μεγάλου Αλεξάνδρου 57, Καστοριά
24675 04033

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here