Τρεις διαρρήξεις σημειώθηκαν, τις τελευταίες μέρες, σε κατοικίες κοινοτήτων του Άργους Ορεστικού. Πιο συγκεκριμένα δύο διαρρήξεις έγιναν σε οικίες στην κοινότητα της Ασπροκκλησιάς και μία σε οικία της κοινότητας Αμπελοχωρίου.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν αναγνώστες στη sentra.com.gr, οι διαρρήξεις σημειώθηκαν την περασμένη Πέμπτη και Παρασκευή, σε κατοικήσιμες οικίες σε Ασπροσκκλησιά και Αμπελοχώρι.

Δεν έχει γίνει γνωστό, αν πρόκειται για έναν διαρρήκτη ή περισσότερους. Πάντως κατάφεραν να εισέλθουν στις οικίες, την ώρα που απουσίαζαν οι ένοικοι, καταφέροντας να αποσπάσουν μικρά χρηματικά ποσά. Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες έκαναν «γης Μαδιάμ» τα σπίτια στα οποία κατάφεραν να εισβάλλουν.

Για τα περιστατικά έχει ενημερωθεί η Αστυνομία η οποία ερεύνα τις περιπτώσεις. Είναι γεγονός πάντως, πως οι τρεις ληστείες αυξάνουν τον αριθμό των περιστατικών που σημειώνονται το τελευταίο χρονικό διάστημα σε περιοχές του νομού Καστοριάς.

Να σημειωθεί ότι δεν υπάρχει καμιά πληροφορία μέχρι στιγμής πάντως, αν οι δράστες ή ο δράστης είναι Ελληνικής ή ξένης καταγωγής. Ωστόσο συνίσταται ιδιαίτερη προσοχή!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here