Ματαιώνονται οι αποκριάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο Κοζάνης, όπως δήλωσε στο Top Channel μόλις ο δήμαρχος Κοζάνης, ενώ αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση

«Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, συντάσσεται η ανακοίνωση του δήμου, ότι όλες οι εκδηλώσεις που οργανώνονται από το δήμο Κοζάνης ματαιώνονται. Δηλαδή, η παρέλαση, το πάρτυ νεολαίας, οι εκδηλώσεις της πλατείας και τα sourd games», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μαλούτας, λεπτά αφού εκδόθηκε η σχετική ΚΥΑ των συναρμόδιων υπουργείων.

Για τους φανούς δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα, και ο δήμαρχος είπε πως θα διαβάσει την ΚΥΑ, μη θέλοντας να απαντήσει κάτι περισσότερο στην παρούσα φάση.

Η επίσημη ανακοίνωση του ΟΑΠΝ: Ο Δήμος Κοζάνης ακυρώνει όλες τις αποκριάτικες εκδηλώσεις στις οποίες είναι διοργανωτής

«Έπειτα από την 13776/27.02.2020 Κοινή Υπουργική Απόφαση, των υπουργών Υγείας, Προστασίας του Πολίτη και Εσωτερικών, ο Δήμος Κοζάνης ακυρώνει όλες τις αποκριάτικες εκδηλώσεις στις οποίες είναι διοργανωτής, από σήμερα Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου μέχρι και την Καθαρά Δευτέρα 2 Μαρτίου. Οι υπηρεσίες του Δήμου βρίσκονται σε ετοιμότητα, ώστε να αντιμετωπιστεί οποιαδήποτε ανάγκη προκύψει το επόμενο διάστημα».

Ο Δήμος Γρεβενών αποφάσισε τη ματαίωση των Αποκριάτικων εκδηλώσεων

Μετά από απόφαση του Υπουργού Υγείας κ. Κικίλια για ματαίωση όλων των καρναβαλικών εκδηλώσεων σε όλη των χώρα στα πλαίσια προάσπισης της δημόσιας υγείας, ανακοινώνεται από το Δήμο Γρεβενών ότι όλες οι προγραμματισμένες αποκριάτικες εκδηλώσεις από σήμερα Πέμπτη 27-02-2020 έως και τη Καθαρά Δευτέρα 02-03-2020 ματαιώνονται.

Γραφείο Τύπου, Δημάρχου Γρεβενών

Δήμος Εορδαίας: Ματαιώνονται οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις για την Αποκριά και την Καθαρά Δευτέρα

Με απόφαση του Δήμαρχου Εορδαίας Παναγιώτη Πλακεντά και μετά την Κοινή Υπουργική Απόφαση  (Κ.Υ.Α) μεταξύ των Υπουργείων Προστασίας του Πολίτη ,Υγείας και Εσωτερικών με αρ. πρωτ.13776/27.2.2020, ΜΑΤΑΙΩΝΟΝΤΑΙ για λόγους Δημόσιας Υγείας  (Covid-19), όλες οι εκδηλώσεις που ήταν προγραμματισμένες για τον εορτασμό της Αποκριάς και της Καθαράς Δευτέρας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here