Την άμεση, έκτακτη σύγκληση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας προκειμένου να συζητηθούν οι τελευταίες, ραγδαίες εξελίξεις στο Σκοπιανό και η επικείμενη, όπως όλα δείχνουν, συμφωνία περί της ονομασίας,ζητούν με επιστολή τους στον πρόεδρό του Φώτη Κεχαγιά οι παρατάξεις Δακή και Ζεμπιλιάδου, αλλά και οι ανεξάρτητοι περιφεειακοί σύμβουλοι Στ. Καμπουρίδης και Ε. Παναγιωτίδου.

Να σημειωθεί πως 13 ολόκληρες ημέρες μετά την απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου να προχωρήσει σε έκτακτη συνεδρίαση για το θέμα, η παράταξη Καρυπίδη ακόμη δεν έχει κάνει πράξη τα όσα ψηφίστηκαν και συμφωνήθηκαν στη συνεδρίαση της 30ης Ιουνίου, γεγονός που προκαλεί ήδη σχόλια και συζητήσεις.

Περιφερειακοί σύμβουλοι μείζονος και ελάσσονος αντιπολίτευσης υποστηρίζουν, πάντως, πως η εν λόγω κωλυσιεργία οφείλεται στη στάση του ίδιου του περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θόδωρου Καρυπίδη, ο οποίος είναι πολιτικός φίλος του Υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά και, φυσικά, της κυβέρνησης, προκειμένου πρώτα να γίνει η πολυαναμενόμενη συνάντηση Τσίπρα-Ζάεφ στις Πρέσπες και στη συνέχεια, εκ του ασφαλούς, να πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση για το “καυτό” αυτό θέμα.

ΠΗΓΗ:kozanimedia.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here