Κλιματικές αλλαγές. Μύθος ή πραγματικότητα;

Μία ενδιαφέρουσα επιστημονική ημερίδα διοργανώθηκε το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 18.30, στην αίθουσα εκδηλώσεων «Βασίλειος Αβραμίδης» του κτηρίου «Δωρεάς Δαμιανού Δούμα» της Ορεστίδος, στο Άργος Ορεστικό.

Εισηγητής ήταν ο κ. Πολυχρόνης Καραγκιοζίδης, Χημικός, Αντιπρόεδρος Συνδέσμου Χημικών Βορείου Ελλάδος, τέως Σχολικός Σύμβουλος, ο οποίος με επιστημονική ενδελέχεια και αρτιότητα παρουσίασε στο πολυπληθές κοινό, το επίκαιρο αυτό θέμα, το οποίο απασχολεί τη διεθνή κοινότητα έντονα τα τελευταία χρόνια.

Μετά το τέλος της εισήγησης ακολούθησε διάλογος μεταξύ του εισηγητή και του κοινού πάνω στο θέμα της εισήγησης του.

Την εκδήλωση διοργάνωσαν: Ο Μορφωτικός Σύλλογος « Η Ορεστίς» Αργους Ορεστικού, ο Σύνδεσμος Χημικών Βορείου Ελλάδος, το Περιφερειακό Τμήμα Κ.Δ Μακεδονίας της Ένωσης Ελλήνων Χημικών και ο Δήμος Άργους Ορεστικού.

Την σπουδαία αυτή επιστημονική εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος κ.Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου, η Αντιδήμαρχος κ. Ντίνα Σταυροπούλου,Πρόεδροι συλλόγων και φορέων ,εκπαιδευτικοί και πλήθος κόσμου,οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μία επιστημονική διάλεξη και να ενημερωθούν υπεύθυνα για τις κλιματικές αλλαγές οι οποίες συντελούνται στον πλανήτη μας τις τελευταίες δεκαετίες και τις συνέπειες που αυτές θα επιφέρουν στην ζωή μας.

Από το προφίλ του Κώστα Αδάμ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here