Η ομάδα του πιο αγαπημένου all day bar της πόλης μας υποδέχεται με όλα όσα κάνουν το καλοκαίρι στην πόλη τόσο ξεχωριστό. Το Stardust είναι το στέκι που όλοι γίνονται μια παρέα και δεν είναι τυχαίο! Μάλλον φταίει η Αστερόσκονη…

Όλα εκεί είναι καλοκαίρι.Τα γεμάτα κόσμο πεζούλια της Μεγάλου Αλεξάνδρου, η δροσερή  παραλία, οι παρέες στα δύο μπαρ. Το παρεΐστικο κλίμα και η καλή διάθεση που εκπεμπεται αβίαστα. Και φυσικά τα αρώματα από τα signature cocktails και τις ευρηματικές, tailor made δημιουργίες από τους ανθρώπους πίσω από το μπαρ που κυριολεκτικά τα έχουν μετατρέψει σε τέχνη.
Κάθε Παρασκευή οι bartender ετοιμάζουν μια ξεχωριστή λίστα με… αμαρτωλα coktail. Α game between mind & taste.

Οι λεπτομέρειες στη διακόσμηση μπλέκουν το χθες με το σήμερα

Δίσκοι, βιβλία, μηχανές polaroid συνθετουν ένα μοναδικό σκηνικό

Το Stardust θα το βρεις ανοιχτό απ’ τις 10 το πρωί να μοσχοβολάει καφέ, δίπλα στην λίμνη, πλυμμηρισμένο από τον καλοκαιρνό πρωινό ήλιο, μέχρι αργά (πολύ αργά), με τα δύο μπαρ στα δύο επίπεδα, γεμάτα από τους θαμώνες να απολαμβάνουν τις μουσικές των dj.

Άλλωστε στο Stardust μπορεί να έχεις αποφασίσει να βγεις για μια παγωμένη μπίρα, και ξαφνικά να βρεθείς να χορεύεις. Ένα ξεχωριστό fusion από soul, funky, rock και indie ήχους, έχει «χτίσει» τη μοναδική μουσική του ταυτότητά.

Δροσερά απογεύματα δίπλα στη λίμνη

Ο κόσμος που περνάει την πόρτα του Stardust για περισσότερα από 10 χρόνια θα συναντηθεί με την αγάπη για ένα στέκι που παραμένει σταθερή αξία στην επιλογή διασκέδασης. Στην ωραία πλευρά της πόλης!

STARDUST All Day Bar, Μεγάλου Αλεξάνδρου 57, Καστοριά, 24675 04033
Facebook: Stardust All Day Bar

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here