Στο Άργος Ορεστικό και συγκεκριμένα στο Κωσταράζι βρέθηκε ο άντρας που αγνοούνταν από εχθές το μεσημέρι.  Σε συνέντευξη που παραχώρησε πριν από λίγα λεπτά στο Χρήστο νατσούλη και τους Antennes FM 93.6, ο κ. Χρήστος Λάππας, από το στενό οικογενειακό περιβάλλον του αγνοούμενου, ενημέρωσε ότι το αυτοκίνητο βρέθηκε στο βουνό από κατοίκους και την Αστυνομία ενώ ο αγνοούμενος περπατούσε στην άσφαλτο στο Kωσταράζι.

Όπως ενημέρωσε ο κ. Λάππας υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση από την Aστυνομία της Καστοριάς αλλά και της Φλώρινας αφού υπήρχαν πληροφορίες ότι το αυτοκίνητο εθεάθη και στα Κορέστεια. Μάλιστα στις έρευνες βοήθησαν και κυνηγοί αλλά και απλοί πολίτες.

Τελικά ο αγνοούμενος βρέθηκε στο Κωσταράζι ελαφρά τραυματισμένος αλλά σε καλή κατάσταση, μεταφέρθηκε αρχικά στο κέντρο υγείας του Άργους Ορεστικού και αργότερα στο νοσοκομείο Καστοριάς για να εκτιμηθεί η κατάσταση της υγείας του.

Μεγάλο ευχαριστώ από τη οικογένεια του, προς όλους και κυρίως προς την Αστυνομική Διεύθυνση Καστοριάς, για την άμεση κινητοποίηση και βοήθεια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here