3,4 εκ. δέρματα θα προσφέρει η Kopenhagen Fur στην πρώτη δημοπρασία της περιόδου

Ξεκίνησε σήμερα (Παρασκευή) στις εγκαταστάσεις του δημοπρατηρίου της Kopenhagen Fur στο Glostrup της Δανίας η επιθεώρηση των δερμάτων ενόψει της διαδικασίας πωλήσεων της πρώτης δημοπρασίας της νέας περιόδου.

Η συνολική προσφορά αποτελείται από 3,4 εκ. δέρματα μινκ, καθώς και μια συναρπαστική συλλογή από chinchilla, Karakul κ.α.

Να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά η πρώτη δημοπρασία για το Δανέζικο δημοπρατήριο έχει μεταφερθεί να διεξαχθεί στις αρχές Φεβρουαρίου, καταργώντας ουσιαστικά, αυτήν που διεξάγονταν στις αρχές Ιανουαρίου τα τελευταία χρόνια, ή παλαιότερα τον Δεκέμβριο.

Η επιθεώρηση των δερμάτων θα διαρκέσει μέχρι και την Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου, ενώ από τις 7 μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου είναι το διάστημα των πωλήσεων.

Η συμμετοχή των αγοραστών δείχνει να κυμαίνεται σε ικανοποιητικά επίπεδα και αναμφίβολα τα αποτελέσματα της συγκεκριμένης δημοπρασίας, επειδή είναι η πρώτη σημαντική της νέας περιόδου, ίσως να αποτελέσουν το βαρόμετρο της αγοράς για τη νέα σεζόν, καθώς στη συνέχεια ακολουθούν και άλλες δημοπρασίες.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της δημοπρασίας :

kopenhagenfur.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here