Σφοδρές αντιδράσεις προκάλεσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, με την αναφορά του στην 7ημερη εργασία – Παρακάτω μπορείτε να δείτε το σχετικό βίντεο με την δήλωσή του

«Μερικές φορές το να δώσεις σε μία γυναίκα τη δυνατότητα να δουλεύει από το σπίτι της είναι καλό, δεν είναι κακό. Μπορεί να πηγαίνει κόντρα στην παραδοσιακή οκτάωρη εργασία, πέντε μέρες την εβδομάδα αλλά είναι καλό», πρόσθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Όταν μία επιχείρηση συμφωνεί με τους εργαζόμενους μέσω επιχειρησιακής σύμβασης για να πάει από πενθήμερο σε επταήμερο με τη σύμφωνη γνώμη των εργαζομένων και με πολύ καλύτερες απολαβές και με αυξημένα δικαιώματα και συμφωνούν τα δύο μέρη, δεν κάνουμε τίποτε άλλο από το να αναγνωρίζουμε ότι είμαστε σε έναν κόσμο που αλλάζει και πρέπει οι εργαζόμενοι, οι επιχειρήσεις και το κράτος να προσαρμοστούν σε αυτή τη νέα πραγματικότητα», συνέχισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Αυτή είναι η αναφορά του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, η οποία προκάλεσε την σφοδρή αντίδραση της κυβέρνησης με το Μέγαρο Μαξίμου να εκδίδει ανακοίνωση και στην συνέχεια να προχωρούν σε δηλώσεις η Αχτσιόγλου, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος και ο Νίκος Παππάς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here