Μια πολύ σαφή (και fabulous) επιλογή για το μέλλον της έχει πάρει η νεολαία της χώρας μας, με βάση τις τελευταίες εξελίξεις. Η πρώτη από τις εν λόγω εξελίξεις είναι ο μαζικός κουβάς στις φετινές Πανελλήνιες: Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας, το μεγάλου ραντεβού των μαθητών με την ιστορία τους για το 2019 ήταν κυριολεκτικά Πανωλεθρία, ειδικά για τους ανθούς της ελληνικής νεολαίας που έκαναν τον κόπο να ασχοληθούν με τις θετικές επιστήμες.

Πιο συγκεκριμένα, το ποσοστό των γραπτών που δεν πέρασαν τη βάση ήταν 64,99% για τη Βιολογία Γενικής Παιδείας και 61,03% για τα Μαθηματικά Προσανατολισμού. Στην δε Ομάδα Προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής, τα κάτω από τη βάση ποσοστά ήταν 73,96% στα Μαθηματικά  και 71,92% στη Βιολογία Γενικής Παιδείας. Ακόμα και στην Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών όμως, ένα βαρβάτο 47,20% των υποψηφίων σκόραρε κάτω από το 10 στην Ιστορία.

Γενικά τα πράγματα δεν πήγαν καλά, οι έφηβοι σήμερα όμως είναι προσαρμοστικοί και ΠΑΣΟΚ για να τους διορίσει έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει, οπότε πρέπει να βρεθεί μια λύση. Η λύση αυτή είναι η μαζική λαϊκή εκδοχή της σόου μπιζ που λέγεται GNTM: Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι παραγωγοί του δημοφιλούς reality που αγαπούν να μισούν οι βασικές, χιλιάδες αιτήσεις έχουν ήδη σκάσει στα χέρια τους από νέες που θέλουν να γίνουν η επόμενη Ειρήνη Καζαριάν (και να κερδίσουν και 50 χιλιάρικα ή έστω να ρίξουν το Ίντερνεττου STAR, κάτι είναι κι αυτό).

ΠΗΓΗ: luben.tv

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here