Συγχαρητήριο μήνυμα της Μαρίας Αντωνίου για τη μεγάλη νίκη της ΔΑΠ στις φοιτητικές εκλογές

Για μία ακόμη χρονιά η ΔΑΠ – ΝΔΦΚ αναδεικνύεται μεγάλη νικήτρια των φοιτητικών εκλογών και μάλιστα με ένα ιστορικό υψηλό ποσοστό, τόσο στα Πανεπιστήμια, όσο και στα ΤΕΙ όλης της χώρας, συμπεριλαμβανομένης και της Καστοριάς, όπου επίσης καταγράφηκε μία συντριπτική νίκη.

Τους συγχαίρω θερμά για τη συμμετοχή τους, τον αγώνα τους, την αποτελεσματικότητά τους, κόντρα στις γνωστές πια προβοκάτσιες και τραμπουκισμούς των «γνωστών αγνώστων» κουκουλοφόρων που λυμαίνονται ανενόχλητοι τους πανεπιστημιακούς χώρους.

Η ΔΑΠ της δύναμης, της μαζικότητας και της πρωτοπορίας στέλνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα. Προς όλους τους νέους, σε όλη την κοινωνία. Ότι στις μεγάλες προκλήσεις του παρόντος, οι νέοι της πατρίδας μας μπαίνουν και πάλι μπροστά, δυναμικοί διαμορφωτές του μέλλοντος που τους αξίζει.

Παράλληλα, ανοίγει τον δρόμο για την μεγάλη πολιτική αλλαγή που έρχεται για την πατρίδα μας. Για μία σύγχρονη, αναβαθμισμένη και ανταγωνιστική τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Για μία Ελλάδα των ίσων ευκαιριών, της ανάπτυξης και της Αριστείας.

Μαρία Αντωνίου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here