Αυτός ο «τόπος», διότι περί τόπου πρόκειται και όχι περί απλού παραδοσιακού μπαρμπέρικου όπου παρέχονται υπηρεσίες ανδρικού καλλωπισμού, αποτελεί ένα ξεχωριστό σημείο σε ολόκληρη την Καστοριά.

Και μπορεί ο «μπαρμπέρης» ως έννοια να ηχεί στα αυτιά μας ως κάτι από τα παλιά, όμως ο «μοντέρνος μπαρμπέρης», όπως ο Σπύρος που έφτιαξε έναν ανδρικό… παράδεισο στο Μαυροχώρι.

Με σκηνικό στα πρότυπα του «αριστοκρατικού» μπαρμπέρικου του παρελθόντος, με δερμάτινα σκαλιστά καθίσματα, ρετρό πίνακες, επιχρυσωμένα σκεύη, ξύλινα πατώματα και «βασιλικά» φωτιστικά, ο Σπύρος διατηρεί τη φιλοσοφία από το παρελθόν προσαρμόζοντάς τη στο σήμερα, με μικρές πινελιές.

Στο 1960 «The Barber Shop» ο άνδρας θα ξυριστεί παραδοσιακά με ζεστές πετσέτες, αφρό και φαλτσέτα, θα κουρευτεί κομψά, θα περιποιηθεί στο πρόσωπο, θα διαβάσει την εφημερίδα του πίνοντας τον καφέ ή το ποτό του.

Ο Σπύρος, με εργασιακή εμπειρία στο πρώτο χρονικά Βarber Shop της Ελλάδας στο Κολωνάκι, καθώς και άριστος γνώστης τεχνικών αποτρίχωσης σημείων προσώπου, με κλωστή ή φωτιά, αναβιώνει το κλασικό κουρείο και το εμπλουτίζει με καινοτόμες υπηρεσίες που εξυπηρετούν τις ανάγκες του άντρα του σήμερα.

1960 «The Barber Shop»
Πλατεία  Μαυροχωρίου
Το κατάστημα λειτουργεί μόνο με ραντεβού
Τηλ.: 2467 506106

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here