Ενώ η προτοιμασία του ανδρικού τήματος συνεχίζεται κανονικά με ασκήσεις τεχνικής , αντοχής και δύναμης ο Κρόνος θα πραγμοτοποιήσει τη δεύτερη φάση της προετοιμασίας

σε camp για 14 μέρες με στόχο να ανεβάσει ρυθμούς και παράλληλα να προετοιμαστεί καλύτερα πραγματοποιώντας και 2-3 φιλικά παιχνίδια.

Αξίζει εδώ να σημειώσουμε όπως άλλωστε φαίνεται και στις φωτογραφίες πώς ένα απλό γήπεδο , μετατράπηκε σε αθλητικό κέντρο με τρία γήπεδα ( 5χ5 , 7χ7 και 11χ11) . Αυτό έγινε με σχεδιασμό , μεράκι , πολύ δουλειά και χρήματα από το ταμείο του συλλόγου . Εννοούμε το γήπεδο Κολοκυνθούς που πριν λίγο καιρό δεν μαρτυρούσε με τίποτα την σημερινή του μορφή. Εμείς περιμένουμε την Δημοτική αρχή να πράξει τα αυτονόητα για την ολοκλήρωση των υποδομών του αθλητικού κέντρου Κολοκυνθούς και να μελετήσει και να υλοποιήσει τα εξής : 

Εγκατάσταη αυτόματου ποτίσματος , παραχώρηση νεόυ σύγχρονου χλοοκοπτικού , αποκατάσταση στέγης αποδυτηρίων, και πολλά άλλα που θα βοηθήσουν την βελτίωση των υπαρχόντων υποδομών Το μήνυμα αυτό έχει πολλούς αποδέκτες και ο καθένας ας αναλογιστεί την ευθύνη που του ανήκει.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΑΜΠΟΥΛΗΣ

2h fasi proetoimasia kronos

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here