Τη διαχείριση του σχεδίου των ανταποδοτικών έργων έχει η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, επανέλαβε ουκ ολίγες φορές στη σημερινή συνεδρίαση ο δήμαρχος Καστοριάς, Ανέστης Αγγελής,

όπου αποφασίστηκε να αποσταλούν εκ νέου οι προτάσεις των Τοπικών Κοινοτήτων, με πιο συγκεκριμένη μορφή σε κάποιες περιπτώσεις, όπως για παράδειγμα η Κλεισούρα και ο πρώην δήμος Αγίων Αναργύρων.

Στη συνεδρίαση υπήρξε αρκετός εκνευρισμός και η συζήτηση ξέφυγε πολλές φορές από την ουσία του θέματος, ενώ δεν έλλειψαν οι αντιπαραθέσεις και οι διαξιφισμοί..

Οι προτάσεις, βέβαια, έτσι  όπως κατατέθηκαν ξεπερνούν κατά πολύ τον προϋπολογισμό και τα ποσά που έχουν συμφωνήσει οι 5 δήμαρχοι της Δυτικής Μακεδονίας, παρουσία του Περιφερειάρχη, Θόδωρου Καρυπίδη, με αποτέλεσμα το θέμα και πάλι να μένει σε εκκρεμότητα, την ίδια στιγμή που στο Σχέδιο Διαχείρισης με τις προτάσεις των έργων που έχει στα χέρια της η Κοινοπραξία του TAP δεν υπάρχουν τα εν λόγω αιτήματα.

Ο κ. Καρυπίδης, βέβαια, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο αλλαγών στις προτάσεις, αφού, όμως, ζητηθούν επισήμως από τα αρμόδια όργανα, με τον κ. Αγγελή, από την άλλη πλευρά, να αρνείται ότι υπέγραψε το “μνημόνιο συνεργασίας” με τους υπόλοιπους δημάρχους…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here