Τα 3 από τα 23 γκολ της 1ης αγωνιστικής ήταν δικά του

Ρεπορτάζ: Δαμιανός Δέλλιος

Όλο χάρη, θα έλεγε κανείς, ήταν ο ποδοσφαιριστής του Μέγα Αλέξανδρου Καλλιθέας, Γιάννης Χασάι, στο εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας του στο γήπεδο του Τοιχιού με αντίπαλο την Α.Ε. Βιτσίου, στο οποίο ο εν λόγω παίκτης ήταν πηγή κάθε καλού των “κυανοκίτρινων” στην επίθεση, καταφέρνοντας σε διάστημα μόλις είκοσι επτά λεπτών (1′ έως 27′) να πετύχει τρία γκολ και βάσει αυτού του γεγονότος να αποσπάσει δικαίως τον τίτλο του προσώπου της πρεμιέρας.

Το πιο γρήγορο γκολ στο νέο πρωτάθλημα πέτυχε ο Σπύρος Γακίδης

Η ιαχή “γκοοοολ” στο πλαίσιο της πρεμιέρας της νέας αγωνιστικής σεζόν ακούστηκε 23 φορές, με την πρώτη από αυτές να αφορά το γκολ (0-1) του Σπύρου Γακίδη (Α.Ε. Γραμμοχωρίων) στο 5ο λεπτό σε βάρος της Πενταβρύσου, ενώ το στερνό τέρμα της ημέρας σημειώθηκε στην αναμέτρηση Α.Ο. Κάστωρ- Δόξα Κορησού, στην οποία ο Βαγγέλης Τόσκος των “βυσσινί” με το γκολ που πέτυχε στο 90’+4′ διαμόρφωσε το τελικό σκορ 2-3.

“Καλούτσικη” χαρακτηρίζεται η 1η αγωνιστική από πλευράς παραγωγικότητας

Τα 23 γκολ που προσμετρήθηκαν στην 1η αγωνιστική, αναντίρρητα, φανερώνουν μια ικανοποιητική δυναμική των επιθετικών να σημαδεύουν δίχτυα, με τα 9 από αυτά να σημειώνονται από τις γηπεδούχες ομάδες και τα υπόλοιπα 14 από τις φιλοξενούμενες.

Επιπλέον, αξίζει να προστεθεί, ότι στα 23 συνολικά τέρματα της πρεμιέρας τη “σφραγίδα” τους έβαλαν 19 ποδοσφαιριστές.

Πέντε φορές στήθηκε στην άσπρη βούλα η μπάλα

Από τα 23 γκολ που καταγράφηκαν στις έξι σαββατιάτικες αναμετρήσεις της πρεμιέρας, γεγονός είναι, ότι τα 5 από αυτά αφορούσαν εκτελέσεις πέναλτι, στα οποία σημάδεψαν δίχτυα οι: Γιάννης Χασάι (Καλλιθέας) στο 15ο και 18ο λεπτά, “γράφοντας” το 0-1 και 0-2, αντίστοιχα, στο ματς με την Α.Ε. Βιτσίου στο Τοιχιό, Κυριάκος Σαββόπουλος (Νταηλάκη) στο 18′, ανοίγοντας… λογαριασμό (0-1) στο ματς της ομάδας του στους Αμπελόκηπους, Παναγιώτης Γιαννάκης (Ομόνοιας Βογατσικού) στο 65′, πετυχαίνοντας το ένα και νικηφόρο γκολ (0-1) της ομάδας του στο Άργος Ορεστικό κόντρα στον Παναργειακό και Μίμης Παπαδόπουλος (Πενταβρύσου) στο 58′, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα (2-3) της ομάδας του με αντίπαλο τη Δόξα Κορησού.

Η λίστα των σκόρερ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here