Σε ένα παιχνίδι κομβικής σημασίας, «ου τοις ηττημένοις», θα έλεγε κανείς, «τεστ ντράιβ» της Καστοριάς στην Πολυκάρπη…

Μπορεί η Καστοριά και ο «Ηρακλής» Πολυκάρπης να παρέδωσαν το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου δωρεάν «μαθήματα» καλής μπάλας στη μεταξύ τους αναμέτρηση της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Καστοριάς, με τους «ερυθροκίτρινους», τελικά, να παίρνουν το εισιτήριο της πρόκρισης στους τέσσερις του φετινού θεσμού με σκορ 2-1 στην παράταση, ωστόσο, το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής της τρέχουσας σεζόν, υποχρεώνει αμφότερες τις ομάδες, μέσα σε διάστημα μόλις μιας εβδομάδας, να ξανασυναντηθούν, αυτή τη φορά στο γήπεδο του «Ηρακλή» και, παράλληλα, να αποδείξουν ότι το προχθεσινό συγκλονιστικό κι εντυπωσιακό τους παιχνίδι δεν ήταν τυχαίο γεγονός, αλλά προϊόν ποιότητας που διακρίνει τα δύο συγκροτήματα του νομού μας.

Με «οδηγό», λοιπόν, την αγωνιστική «απογείωσή» τους στο ματς του Κυπέλλου προ μιας εβδομάδας, οι δύο ομάδες θα «μετρήσουν» την … πίεση η μία της άλλης το προσεχές Σάββατο, σε ένα παιχνίδι που, αναμφίβολα, «μπλοκάρει» κάθε πρόβλεψή μας ως προς το τι θα κληθούμε να καταγράψουμε τόσο ως προς τον ρυθμό όσο-κύρια- προς το αποτέλεσμά του.

Πάντως, οφείλουμε να σχολιάσουμε, ότι αμφότερες οι ομάδες θα παραταχθούν στο γήπεδο με απουσίες, ελέω των αποβολών των Τράντα και Μηλιάτη  η Καστοριά και του Ρέντα η Πολυκάρπη από το μεταξύ τους ματς του Κυπέλλου, ενώ, αναντίρρητα, από το παραπάνω γεγονός, σε μειονεκτική θέση βρίσκονται οι «ερυθροκίτρινοι» του Διονύση Λίτσκα, μιας και οι δύο απουσίες τους που προαναφέρθηκαν, αυτές θεωρούνται ως άκρως σημαντικές και, ίσως, παίξουν καθοριστικό ρόλο στην αναμέτρηση του Σαββάτου.

Σχετικά, τώρα, με την προσφιλή μας συνήθεια να προτείνουμε κάποιο σημείο για στοιχηματισμό, αυτή τη φορά, θα πάρουμε το ρίσκο και θα μπούμε στον «πειρασμό» να επιλέξουμε το «Χ» και, μάλιστα, προτείνοντάς σας και το «under», καθότι πιστεύουμε, ως «ΣΕΝΤΡΑ», ότι το παιχνίδι, από τη μία, θα κυμανθεί οριακά ως προς την επίτευξη γκολ, ενώ, από την άλλη, αναφορικά με την προσπάθεια των δύο ομάδων να μην παραβιαστούν τα δίχτυα τους, αυτό το θα είναι μια εκδοχή του : «φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη».


Με… θέα το «τρίποντο» η «Αστραπή» κόντρα στις «Ελπίδες»

Αν η δυναμικότητα των δύο ομάδων ήταν εφάμιλλη, τότε, χωρίς καμία αμφιβολία, θα μπορούσαμε να μιλάμε για ένα τοπικό «ντέρμπι», όμως, η δυναμική των παικτών του Γιώργου Σαββίδη σε σχέση με αυτήν του Κώστα Παπαδόπουλου, απέχει όσο η μέρα με τη νύχτα. Έτσι, πιστεύουμε, ότι οι τυπικά γηπεδούχοι της «Αστραπής» δεν θα αντιμετωπίσουν ιδιαίτερα προβλήματα στον αγώνα του προσεχούς Σαββάτου και πως-εύκολα ή δύσκολα- θα «κλειδώσουν» τη νίκη τους, γι’ αυτό και προτείνουμε το σημείο «1» και «καπάκι» το «over».

Ο «Γολιάθ» (Καλλιθέα), αναμένεται εύκολα να νικήσει τον «Δαβίδ» (Α.Ε. Γραμμοχωρίων)

Βάσει της επιθυμίας του «Μέγα Αλέξανδρου» να συνεχίσει στον δρόμο των νικών και, συνάμα, να διατηρηθεί σε τροχιά τίτλου, το παιχνίδι του εντός έδρας με την Α.Ε. Γραμμοχωρίων του προσεχούς Σαββάτου, αν μη τι άλλο, μοιάζει με εύκολη «υπόθεση».

Έτσι, οι «κυανοκίτρινοι» του Θόδωρου Βόλτση, αναμένεται να έχουν το «πάνω χέρι» στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και χωρίς μεγάλο κόπο να αξιοποιήσουν τον παράγοντα έδρα, γι’ αυτό και προτείνουμε, δίχως ενδοιασμό, το σημείο «1» και, κατ’ επέκταση, το «over».


«Χαΐρι και προκοπή» θέλει να δει η «Δόξα» Αμπελοκήπων στην κόντρα της με τον Κρόνο…

Έχοντας οι «μαυραετοί» των Αμπελοκήπων γνωρίσει δύο συνεχόμενες ήττες (3-0 και 4-0) από τον «Γράμμο» Μαυροχωρίου σε πρωτάθλημα και κύπελλο, αντίστοιχα, επουδενί δεν επιθυμούν να νιώσουν- εκ νέου- την πίκρα που προσφέρει ένα αρνητικό αποτέλεσμα. Έτσι, φιλοξενώντας στο … σπίτι τους το προσεχές Σάββατο τον Κρόνο, δηλώνουν αποφασισμένοι να βρουν το «γιατρικό» για την επιστροφή τους στα χαμόγελα, γνωρίζοντας, όμως, ότι το παιχνίδι τους με την ταλαντούχο ομάδα του Παναγιώτη Μπαμπούλη, δεν θα είναι καθόλου μα καθόλου εύκολο.

Ωστόσο, με «όπλο» την εμπειρία των παικτών του, ο προπονητής των «μαυραετών», Γιώργος Τομόπουλος, πιστεύει ότι η ομάδα του, εύκολα ή δύσκολα, θα καταφέρει να πάρει το «τρίποντο» κι εμείς θα τον εμπιστευτούμε, ώστε να προτείνουμε το σημείο «1» ως το πιθανότερο, χωρίς, πάντως, να είμαστε απόλυτα σίγουροι γι’ αυτό.


Θα … μετρήσουν τα «γράδα» τους Παναργειακός και «Γράμμος» Μαυροχωρίου…

Όνειρα νίκης κάνουν Παναργειακός και «Γράμμος» Μαυροχωρίου στη μεταξύ τους αναμέτρηση του προσεχούς Σαββάτου, που θα διεξαχθεί στο Δ.Α.Κ. Άργους Ορεστικού, προκειμένου να παραμείνουν στον «ασφαλτοστρωμένο» δρόμο που διαβαίνουν το τελευταίο χρονικό διάστημα στο πρωτάθλημα, στον οποίο …δρόμο οι «κοκκινόμαυροι» με τον νέο τους προπονητή, Νίκο Τσακάλη, «έγραψαν» στο ενεργητικό τους δύο συνεχόμενες νίκες, ενώ οι «κυανόλευκοι» του Αποστόλη Ρέββα, σε τέσσερα απανωτά ματς ισάριθμα «τρίποντα».

Σε αυτόν, λοιπόν, τον μεταξύ τους αγώνα, αμφότερες οι ομάδες θα προσπαθήσουν να ανεβάσουν και άλλο τις «μετοχές» τους στο … χρηματιστήριο του Καστοριανού ποδοσφαίρου, προϊδεάζοντας όσους θα τον παρακολουθήσουν θετικά, μιας και δηλώνουν έτοιμες να προσφέρουν γκολ και θέαμα, ελέω της απελευθέρωσής τους από βαθμολογικές- ντε και καλά- ανάγκες.
Έτσι, χωρίς σκοπιμότητες και απαλλαγμένες από άγχη για το τελικό αποτέλεσμα οι δύο ομάδες, είναι-σχεδόν βέβαιο- ότι θα κυνηγήσουν χωρίς περιορισμούς στο παιχνίδι τους τη νίκη, με συνέπεια να «δέσουν» τα χέρια μας αναφορικά με την πρότασή μας για στοιχηματισμό. Ως εκ τούτου, «no bet».


Με… φόρα από το «2» (0-2) στον Κρόνο, ο Νταηλάκης

υποδέχεται τη «Δόξα» Κορησού

Τη 2η νίκη στην έδρα του και την 5η συνολικά στο πρωτάθλημα θα ψάξει ο Νταηλάκης το προσεχές Σάββατο στην κόντρα του με τη «Δόξα» Κορησού, η οποία «Δόξα», όμως, την προηγούμενη αγωνιστική, επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά από έξι συνεχείς αποτυχίες, επικρατώντας της Α.Ε. Γραμμοχωρίων με 5-1.  

Το παιχνίδι, λοιπόν, αυτό για τους «κυανόμαυρους» του Γιάννη Τσεμπερίδη, αποτελεί, αν μη τι άλλο, μια καλή ευκαιρία για αξιοποίηση της έδρας τους για δεύτερη φορά στην τρέχουσα σεζόν, καθότι η «Δόξα», παρά τη νίκη της επί της Α.Ε Γραμμοχωρίων, φαντάζει δύσκολο να καταφέρει να πάρει θετικό αποτέλεσμα στο Νταηλάκη.

Ο Νταηλάκης, ωστόσο, παρότι μας έχει συνηθίσει να μην εκμεταλλεύεται το … σπίτι του και να μας στέλνει «κουβά», αυτή τη φορά, μας υποχρεώνει να του δώσουμε την ευκαιρία να μας πάει «ταμείο». Έτσι, θα προτείνουμε το σημείο «1» ως πιθανότερο, γιατί πιστεύουμε, ότι σε αυτό το ματς θα επιστρατεύσει όλες του τις δυνάμεις για να αλλάξει την κακή σχέση του με τα παιχνίδια εντός έδρας.

Σε «γόνιμο» έδαφος θέλουν να επανέλθουν :
Κάστορας και «Ομόνοια» Βογατσικού, στη μεταξύ τους αναμέτρηση…

Έπειτα από τη βαθμολογική «κοιλιά» που έκαναν το τελευταίο χρονικό διάστημα τόσο ο Α.Ο. Κάστωρ όσο-κύρια- η «Ομόνοια» Βογατσικού, γνωρίζοντας ο πρώτος δύο συνεχόμενες ήττες και η δεύτερη πέντε, ήρθε η ώρα να «ζυγίσουν» τις δυνάμεις τους στη μεταξύ τους αναμέτρηση του προσεχούς Σαββάτου στο γήπεδο της Χλόης. Τόσο ο Κάστορας, λοιπόν, όσο και η «Ομόνοια» Βογατσικού, θα πάρουν-πιστεύουμε- το ρίσκο να αγωνιστούν επιθετικά, επιδιώκοντας, βάσει του ορθολογικού ποδοσφαίρου που μπορούν να παίξουν, να φτάσουν στη νίκη.

Το εν λόγω ματς, εν προκειμένω, αναμένεται να έχει σασπένς, γι’ αυτό επιφυλασσόμαστε για το τελικό αποτέλεσμα. Συνεπώς, θα προτείνουμε «no bet».

Δαμιανός Δέλλιος   

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here