Ο άλλοτε αρχηγός της Εθνικής δείχνει αποφασισμένος να αποσύρει το ενδιαφέρον του

Βασίλης Μόσχου

Η υποψηφιότητα του Θοδωρή Ζαγοράκη για την προεδρία της ΕΠΟ έμοιαζε, μέχρι πρότινος, βέβαιη αφού θα είχε τη στήριξη των ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, στο πλαίσιο της προσπάθειας για εκτόνωση του τοξικού κλίματος που έχει επικρατήσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. 

Τα πράγματα πήραν όμως, εσχάτως, αρνητική τροπή και ο άλλοτε αρχηγός της Εθνικής δείχνει αποφασισμένος να ανακαλέσει την απόφασή του να διεκδικήσει την ηγεσία της ομοσπονδίας. Οι πληροφορίες λένε μάλιστα πως έχει ήδη ενημερώσει τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την αλλαγή δεδομένων και για τους λόγους που τον ωθούν να αποσύρει το ενδιαφέρον του. 

Εδώ και εβδομάδες εξελίσσονται παρασκηνιακές ζυμώσεις που συνδέονται με την επόμενη μέρα στην ΕΠΟ και συγκεκριμένα με τα πρόσωπα που θα συγκροτήσουν το νέο διοικητικό συμβούλιο και θα καλύψουν τις θέσεις-κλειδιά. Μολονότι όλοι αποδέχτηκαν την υποψηφιότητα Ζαγοράκη ως τη βέλτιστη λύση για την ομοσπονδία, φαίνεται πως δεν υπήρχε πρόθεση ουσιαστικής στήριξης του πρότζεκτ που επρόκειτο να εκπονήσει ο βετεράνος άσος. 

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ: makthes.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here