Στην Καστοριά βρίσκεται σήμερα, Παρασκευή 28 Απριλίου, ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δη??οκρατίας, Κωνσταντίνος Τσιάρας, ο οποίος θα παραστεί στην ετήσια χοροεσπερίδα της ΝΟΔΕ.

Τον κ. Τσιάρα συνοδεύει στην πόλη μας ο κοινοβουλέυτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. και πρώην αναπληρωτής υπουργός Παιδείας, Κωνσταντίνος Τζαβάρας.

Τον βουλευτή Καρδίτσας υποδέχθηκε η βουλευτής Καστοριάς, Μαρία Αντωνίου, η οποία τον καλοσώρισε και τον ευχαρίστησε για ότι έχει προσφέρει για την περιοχή. 

Είναι τιμή μου να βρίσκομαι εδώ, δήλωσε ο κ. Τσιάρας, τονίζοντας ότι οι πρώτες του εντυπώσεις από την πόλη είναι εκπληκτικές και θα τον “αναγκάσουν” να επιστρέψει ξανά. 

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας επιτέθηκε από την Καστοριά στο ΣΥΡΙΖΑ και την πολιτική “λαϊκισμού και ασφυξίας”, όπως την χαρακτήρισε, λέγοντας παράλληλα πως σε αυτό τον “κατήφορο” η Νέα Δημοκρατία αντιστέκεται. “Ο κ. Τσίπρας υποσχέθηκε πράγματα για τα οποία δεν υπήρχαν αντικειμενικές δυνατότητες να εκπληρωθούν”. 

Τέλος ο ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, μίλησε για την ανάγκη μιας κυβέρνησης Δικαίου, που θα αφουγκράζεται και θα υπηρετεί τους πολίτες.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here