Με έντονο ενδιαφέρον συνεχίζεται η δημοπρασία Μαΐου της ΝΑFA στο Τορόντο του Καναδά.

Η συμμετοχή των α??οραστών είναι ιδιαίτερα ικανοποιητική και  στην αίθουσα του δημοπρατηρίου όλες τις μέρες επικρατεί έντονος ανταγωνισμός, με πωλήσεις 100%, ενώ οι τιμές σε γενικές γραμμές διατηρήθηκαν σταθερές, σε σύγκριση με τις πρόσφατες τιμές σε διεθνή επίπεδα.

Ξεχωριστό ενδιαφέρον παρουσίασαν οι πωλήσεις στα raccoons με τις καλύτερες ποιότητες και μεγαλύτερα μεγέθη να γίνονται ανάρπαστα σημειώνοντας ανοδικές τιμές, δημιουργώντας νέα δεδομένα στο συγκεκριμένο προϊόν, με την Κίνα να είναι η κυρίαρχη των αγορών.

Τα προσφερόμενα 300,000 Demi Brown πουλήθηκαν σε σταθερές τιμές, όπως επίσης και τα 120,000 αρσενικά Pastel, ενώ τα 130,000 θηλυκά είχαν ελαφρά αύξηση. Κύριοι αγοραστές η Κίνα με καλή υποστήριξη από Κορέα και Ελλάδα.

H Kαστοριανή εταιρεία ΚΝ FURS απέκτησε το Top – Lot Fisher

Στο μεταξύ ένα ακόμη Top- Lot απέκτησε Καστοριανή Εταιρεία. Πρόκειται για την επιχείρηση KN FURS με τον Δημήτρη Καρανικόλα να εξασφαλίζει μετά από έντονο ανταγωνισμό το Top Lot Fisher, προς 102 $ το δέρμα.

Tα χθεσινά Top – Lot

– Fisher αγοράστηκε από τον Δημήτρη Καρανικόλα για την KN Furs της Καστοριάς, Ελλάδα, για $ 102.

– Pastel Mink – Male αγοράστηκε από την Guangzhou Manali Apparel Trading Co. Ltd. για $ 230 για την εταιρεία Tong’erpu Ou Ya Sheng Qi Fur Co, Ltd, ο κ. Li Yan Qi, του Tong’erpu της Κίνας. Παράγεται από το Unicorn.

– Pastel Mink – Γυναίκα αγοράστηκε από την Guangzhou Manali Apparel Trading ΣΙΑ Ε.Π.Ε. για το Qiqi Fur, του Πεκίνου, Κίνα, για $ 270. Παράγεται από το Unicorn.

– Can-Am Sable αγοράστηκε από τον D.S. Kim για το Ds FURS της Σεούλ, Κορέα, για $ 240.

 

Η δημοπρασία ολοκληρώνεται την Κυριακή 14 Μαϊου, ενώ σήμερα Παρασκευή το πρόγραμμα περιλαμβάνει την προσφορά, περίπου 500,000 δερμάτων, όπως:

Demi Brown F                    245,000

Palomino M                          90,000

Palomino F                          85,000

Black Cross M                     22,000

Black Cross F                     20,000

Lynx Cut                              12,500

Lynx                                       5,300

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here