Τι κι αν είναι μόλις 10 χρονών; Καβαλάει την ειδική μοτοσυκλέτα του ισάξια με κάθε έμπειρο και υπεύθυνο αναβάτη μοτοσυκλέτας και κλέβει την παράσταση όταν και όποτε εμφανιστεί!

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Παπαδόπουλος

Ο λόγος για τον μόλις 10 ετών Σωτήρη Κυριαζιόπουλο από το Άργος Ορεστικό, ο οποίος χθες ήταν παρών στη φιλανθρωπική συναυλία των Φίλων Μοτοσυκλέτας Άργους Ορεστικού, παίρνοντας μέρος μάλιστα, ακόμα και στα μοτοπαιχνίδια, συναγωνιζόμενος όχι με κάποιον συνομήλικο του, αλλά με έμπειρους μοτοσυκλετιστές, αφού ήταν ο μοναδικός αναβάτης σε αυτήν την ηλικία!

Το γονίδιο φαίνεται, έκανε για μια ακόμη φορά καλά την δουλειά του, αφού ο πατέρας του 10χρονου Σωτήρη, Αλέξανδρος, είναι και αυτός λάτρης της μοτοσυκλέτας, έρωτας που όπως ξεκάθαρα φαίνεται πέρασε και στο γιο! Μάλιστα όπως μας είπε ο πατέρας του, κατά από το άγρυπνο βλέμμα του οποίου πάντα ο 10χρονος καβαλάει τη μηχανή του, δεν ανεβαίνει ποτέ χωρίς το κράνος του! Αυτό φυσικά έγινε μετά από υπόδειξη του πατέρα, οδηγία που ο 10χρονος Σωτήρης ακολουθεί πιστά και δεν δέχεται με τίποτα να οδηγήσει τη μηχανή του δίχως το κράνος!

Χθες ο μικρός Σωτήρης, έκλεψε την παράσταση με τη συμμετοχή του στα μοτοπαιχνίδια, όπου τον συνάντησε ο φακός της sentra.com.gr με το κοινό αν τον επευφημεί και να τον ενισχύει, ενώ οι συνομήλικοι του -και όχι μόνο- θεατές, έμεινα άφωνοι με τις φιγούρες του και με το θάρρος του, τη γνώση και τον άψογο χειρισμό της μηχανής!

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here