Όταν ο Γράμμος βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο (0-1) στο α’ ημίχρονο, τότε… ξενύχιασε τις «αρκούδες», καταφέρνοντας να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση και να πάρει δίκαια την πρώτη του νίκη με σκορ 3-1.

Ρεπορτάζ: Δαμιανός Δέλλιος

Οι «κυανόλευκοι», λοιπόν, του Βασίλη Αναγνωστόπουλου, πέτυχαν τον βασικό στόχο τους στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος, νίκησαν με σκορ 3-1 και διατήρησαν την καλή παράδοση που έχουν στα ματς με τους «κυανοκίτρινους» του Βογατσικού (3 νίκες στα ισάριθμα τελευταία παιχνίδια), δημιουργώντας, παράλληλα, με το ποδαρικό με το… δεξί στη νέα σεζόν, κλίμα αισιοδοξίας στις τάξεις τους.

Από την άλλη, οι «αρκούδες» του Θόδωρου Ποντίκη, παρότι ξεκίνησαν ιδανικά στο παιχνίδι και προηγήθηκαν (0-1) στο 23’ με τον Γιάννη Δίμτσιο, δεν κατάφεραν- κύρια- στο β’ ημίχρονο, να βρούνε τρόπους για να διαφυλάξουν το προβάδισμά τους στο σκορ, με αποτέλεσμα να δεχθούν τρία τέρματα στην επανάληψη και να φύγουν- εκ νέου- ηττημένοι από το γήπεδο του Μαυροχωρίου.

Αναφορικά, τώρα, με παιχνίδι αυτό καθαυτό και το πώς εξελίχθηκε μετά το 0-1, γεγονός είναι, ότι οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο υπεροχής, το πρώτο ανήκε στις «αρκούδες» και το δεύτερο εξ’ ολοκλήρου στους «κυανόλευκους», ενώ το γκολ της ισοφάρισης (1-1) των γηπεδούχων σημείωσε στο 64’ ο Χριστόπουλος.

«Κεφάλι», για πρώτη φορά στο παιχνίδι, πήρε ο Γράμμος στο 72’, όταν ο Φιλκοτσίδης σημάδεψε δίχτυα από την άσπρη βούλα για το 2-1, ενώ το κερασάκι στην «τούρτα» της μεγάλης νίκης των παικτών του Βασίλη Αναγνωστόπουλου έβαλε στο 90’+3’ ο Κυριακίδης, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ 3-1.

Διαιτητές: Τζάμος, Πρεσπάρης, Ζαρομυτίδου

ΓΡΑΜΜΟΣ ΜΑΥΡΟΧΩΡΙΟΥ: Τοτονίδης,Hyska, Κυριακίδης, Μπιτζικός (50’ Ντούκας Σ.), Κουμπούρης, Χριστόπουλος, Καραμήτρος, Κωνσταντίνου (50’ Bullari), Φιλκοτσίδης (88’ Παπαχρήστου), Βαενάς, Ντούκας Ν.

ΟΜΟΝΟΙΑ ΒΟΓΑΤΣΙΚΟΥ: Μακρής, Τσάμης Σ., Τσιαπατόρης, Τομόπουλος, Κράϊμ, Γιαννάκης, Σκανδάλης, Σβίγγος, Νούλας, Δίμτσιος (60’ Πατσογιάννης), Τσάμης Α. (83’ Θώμου)

Θα ακολουθήσει αργότερα το βίντεο με τα highlights του αγώνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here