Αυξημένη κίνηση παρατηρείται από νωρίς το πρωί στο Κέντρο Υγείας Καστοριάς (πρώην ΙΚΑ). Στην ειδική διαμορφωμένη τέντα πραγματοποιούνται τεστ κορωνοϊού σε συμπολίτες μας.

Να υπενθυμίσουμε ότι χθες Τρίτη 12 Οκτωβρίου ανακοινώθηκαν από τον ΕΟΔΥ 17 νέα κρούσματα στην ΠΕ Καστοριάς εκ των οποίων 13 στο Δήμο Καστοριάς και 4 στο Δήμο Άργος Ορεστικού.

Για τη δεύτερη φάση που έχει εισέλθει η Καστοριά , τα μέτρα, τη λειτουργία του Νοσοκομείου, αλλά και τα τεστ, μίλησε στον Χρήστο Νατσούλη και τους Antennes 93.6 παραχώρησε η καρδιολόγος και περιφερειακή σύμβουλος, Δέσποινα Κοζατσάνη.

Στη μάχη των τεστ του κορωνοϊού, ώστε να εξυπηρετούνται καλύτερα οι πολίτες του Άργους Ορεστικού, μπαίνει από αύριο Πέμπτη 15 Οκτωβρίου και το Κέντρο Υγείας Άργους Ορεστικού.

Τα τεστ δεν θα γίνονται προληπτικά σε όλους, αλλά σε όσους παρουσιάζουν συμπτώματα που προκαλούν ανησυχία (πυρετός, βήχας, κ.λπ.), ενώ όλες οι διαδικασίες αναφορικά με πιθανά περιστατικά κορωνοϊού θα γίνονται στο κοντέινερ που έχει τοποθετηθεί στο Κέντρο Υγείας, ώστε να παραμείνει ο χώρος του Κέντρου υγείας «προστατευμένος».

Για την εξέλιξη αυτή και τα νέα μέτρα στην Καστοριά μίλησε στον Χρήστο Νατσούλη και τον Antennes 93.6 ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας Άργους Ορεστικού, Σταύρος Μαγαλιός.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here