Ελεύθερα είναι και πάλι τα άτομα που λίγες μέρες πριν είχαν «συλληφθεί» για ύποπτες κινήσεις προετοιμάζοντας «τρομοκρατικό χτύπημα» στην Εμποροπανήγυρη του Άργους Ορεστικού, καθώς τηλεφώνημα στις αρχές έκανε λόγο ότι έχουν στην κατοχή τους… ΤΝΤ!!!

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, συνελήφθησαν τρία άτομα, τα οποία εν τέλει αφέθηκαν ελεύθερα μετά την… απολογία τους και κατόπιν σχετικών εξηγήσεων από πλευράς της δικηγόρου τους! Μάλιστα το θράσος των συγκεκριμένων ατόμων είναι τόσο μεγάλο καθώς μετά την απελευθέρωση τους έστειλαν σαφές μήνυμα πως θα είναι όλες τις ημέρες του πανηγυριού και θα μας κάνουν λιώμα…

Τα «κακοποιά στοιχεία» τα οποία και συνελήφθησαν ακούν στα ονόματα, Μιχάλης, Θέμης και Αργύρης, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστό αν πρόκειται για τα πραγματικά τους ονόματα ή για ψευδώνυμα που χρησιμοποιούσαν κατά την διάρκεια των επιχειρήσεων τους! Πάντως, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως «εγκέφαλος» της οργάνωσης φέρεται μια γυναίκα με το όνομα Ράνια, συνεπικουρούμενη από τους δυο συλληφθέντες Θέμη και Μιχάλη! Επίσης, έγινε γνωστό πως της… σύλληψης διέφυγαν δυο άτομα. Πρόκειται για τους γνωστούς Djs Fox και VagAn. Το γεγονός αυτό δεν μας εκπλήσσει, καθώς και οι μουσικές που παίζουν είναι ασύλληπτες…!!!

Σύμφωνα με τις τελευταίες έγκυρες πληροφορίες, ήδη όλη η ομάδα βρίσκεται στο χώρο της εμποροπανήγυρις του Άργους Ορεστικού και συνεχίζουν να «στήνουν» τα σχέδια τους για επτά άκρως εκρηκτικές νύχτες, όπως αφήνουν να εννοηθεί, με πολύ ποτό, μουσική και διασκέδαση στα ύψη σε ένα χώρο που θα τον λένε και φέτος «ΤΝΤ καφέ-μπαρ»
Εκτός βέβαια από τα προαναφερθέντα άτομα, στην εν λόγω ομάδα φαίνεται να ανήκουν ακόμα 4 άτομα τα ονόματα των οποίων μας αναφέρθηκαν ως Γιώργος, Τέο, Ειρήνη και Σάββας, χωρίς όμως να γίνει γνωστό τι ρόλο είχαν στην «οργάνωση» αλλά όπως μας είπαν, δηλώνουν πιστοί στην ομάδα και θα βάλουν και αυτοί το χεράκι τους για να «σκάσουμε» στη διασκέδαση!

Μάλιστα το κέφι τους και η διάθεση τους, λένε, πως είναι τόσο ανεβασμένη εδώ και μέρες που δημιούργησαν και ένα ευφάνταστο βίντεο με πολύ χιούμορ για να μας ανακοινώσουν πως θα είναι κοντά μας όλες αυτές τις μέρες και θα μας περιμένουν όπως και πέρυσι να μας πάνε στα ύψη!

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο της «πολύκροτης» αυτής υπόθεσης που ήδη τάραξε τα νερά στο Άργος Ορεστικό! Στο βίντεο συμμετέχει φιλικά και ο ηθοποιός Στάθης Συμεωνίδης.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here