«Πάντα η αλήθεια πρέπει να λέγε όσο σκληρή και αν είναι» σημείωσε ο δήμαρχος Καστοριάς όταν πήρε τον λόγο κατά τη διάρκεια του αγιασμού στο Μουσικό Γυμνάσιο Καστοριάς.

«Το Μουσικό Σχολείο πέρα από χίλια μύρια κύματα» δήλωσε αρχικά ο δήμαρχος ενώ στη συνέχεια επισήμανε τον σημαντικό ρόλο για την Καστοριά η ίδρυση του Μουσικού Γυμνασίου.

Παράλληλα ο Δήμαρχος Καστοριάς, ευχαρίστησε την Διευθύντρια της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κ. Στέλλα Τέγου-Στεργιοπούλου, τους Αντιδημάρχους Καστοριάς κ. Λεωνίδα Παπαδημητρίου, κ. Ευάγγελο Στεργιόπουλο και κ. Σωκράτη Λιάνο, τους Προέδρους της Δευτεροβάθμιας και Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής αλλά και όλους τους Αντιδημάρχους και το Δημοτικό Συμβούλιο Καστοριάς.

Επιπλέον, σημείωσε την συμπαράσταση των Βουλευτών της περιοχής μας, στην επιμονή του Δήμου Καστοριάς για την ίδρυση του Μουσικού Γυμνασίου.

Τέλος, εξέφρασε τις ευχαριστίες του στην σχολή ζωγραφικής του Κωνσταντίνου Ρήμου και τους μαθητές της, που ανέλαβαν και ζωγράφισαν μέρος του εσωτερικού του κτηρίου εθελοντικά.

Δείτε το βίντεο:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here