Γελάει ο κόσμος μαζί μας!!! Το καταλαβαίνετε κάποιοι;;;;;; ΕΛΕΟΣ!!!!Σε δημόσια διαβούλευση οι τεχνικές προδιαγραφές;;;”. 
Mε αυτά τα γραφόμενα, σχολίασε, μέσω facebook, η περιφερειακή σύμβουλος (με το συνδυασμό της Γεωργίας Ζεμπιλιάδου), Αγνή Κανδύλη, να θέσει σε δημόσια διαβούλευση τις τεχνικές προδιαγραφές της προμήθειας του πολυμηχανήματος για τη λίμνη Καστοριάς.” Ακολουθεί η ανακοίνωση της Π.Ε. Καστοριάς:
“Η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς θέτει σε δημόσια διαβούλευση, από τις 11 έως τις 22 Ιουλίου 2016, τις τεχνικές προδιαγραφές προμήθειας του πολυμηχανηματος για τη διαχείριση των οικοτόπων υπερυδατικής βλάστησης (καλαμώνες) στη λίμνη Καστοριάς
Πιο συγκεκριμένα, στην ιστοσελίδα των ηλεκτρονικών δημοσίων συμβάσεων www.promitheus.gov.gr στο πεδίο “Διαβουλεύσεις” (μοναδικός κωδικός 16DIAB000000103)βρίσκονται αναρτημένες οι Ενιαίες Τεχνικές Προδιαγραφές  για την προμήθεια του πολυμηχανήματος, οι οποίες συντάχθηκαν έπειτα από διερεύνηση και θα παραμείνουν ενεργές για οποιεσδήποτε παρατηρήσεις και προτάσεις, για δέκα εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία ανάρτησής τους.
 
Η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς καλεί κάθε ενδιαφερόμενο  πολίτη, ενώσεις πολιτών, κοινωνικούς, οικονομικούς  και κλαδικούς φορείς να συμμετάσχουν ενεργά  ενεργά σε αυτόν τον τεχνικό διάλογο και να υποβάλουν τις παρατηρήσεις και προτάσεις τους, ώστε να συμβάλουν ουσιαστικά στη βελτίωση των τεχνικών προδιαγραφών για την κάλυψη των αναγκών των αναθετουσών αρχών, στη μείωση του χρόνου των διαγωνιστικών διαδικασιών και στην ενίσχυση του ανταγωνισμού.”
 
Πηγή: Kozan.gr

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here