Δελτίο Τύπου Δημοτικών Συμβούλων και Μελών της Οικονομικής Επιτροπής του Δημου Καστοριας, Τόσκου Πέτρου και Βελλίδη Βασίλη

 Ύστερα απο την αίτηση με αριθμ πρώτ. 7325/28-03-2017 αίτηση του Συλλογου Πιστοποιημένων Εργοληπτών Δημοσίων Έργων Ν.Καστοριας με θέμα <<Αίτηση αναίρεσης όρων δημοπράτησης του έργου “Εργασιες μερικής καθαίρεσης αρχοντικού Παπαχρηστου”>> και την διαδικασία που εχει ακολουθηθεί για την Απευθείας Ανάθεση του Έργου των 20.000€με την οποία είμαστε αρνητικοί και διαφωνούμε,αιτούμαστε την ανάκληση της υπ αριθμ 65/2017 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δημου Καστοριας για την απευθείας ανάθεση και επιθυμούμε την διενέργεια προχειρου διαγωνισμού για την διασφάλιση των συμφερόντων του Δήμου Καστοριας .

Υ.Γ. Για κάποιους που δεν καταλαβαίνουν τα αυτονόητα και προβαίνουν σε απρεπείς χαρακτηρισμούς .Θα Θέλαμε να ενημερώσουμε τους συνδημότες μας οτι Εξουσιοδοτησαμε τον Πρόεδρο της Επιτροπής να στείλει πρόσκληση σε περιορισμένο αριθμό υποψηφίων αναδόχων και μόνος του επέλεξε να προσκαλέσει μόνο δυο εργολάβους .θα πρεπει να μας απαντήσει με ποια κριτήρια επεληχθηκαν .Το αίτημα του συλλόγου Εργοληπτών μας δικαιώνει πλήρως .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here