Αινιγματική ανάρτηση του Αντιπεριφερειάρχη Υγείας – Εγκρίθηκε η Αρχιτεκτονική στην Καστοριά και το ξέρει μόνον εκείνος;

Σύμφωνα με αυτά που διαβάσαμε στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας mfonia-ypourgeiou-proedron-tei-ennea-tmimata-bainoun-sto-mixanografiko” onclick=”window.open(this.href,”,’scrollbars=yes,resizable=yes,location=yes,menubar=yes,status=yes,toolbar=yes,left=0,top=0′);return false;”>(κλικ εδώ), επιστρέφει στο μηχανογραφικό των Πανελλήνιων Εξετάσεων, το τμήμα Διεθνούς Εμπορίου του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας στην Καστοριά,

το οποίο είχε καταργηθεί με το περίφημο σχέδιο «Αθηνά», ενώ, όπως μας διαβεβαιώνει η βουλευτής Καστοριάς, Ολυμπία Τελιγιορίδου, συνεχίζονται οι προσπάθειες για τη διεκδίκηση  πανεπιστημιακούτμήματος, Αρχιτεκτονικής στην Καστοριά.

Ωστόσο αυτό που μας προκάλεσε εντύπωση είναι η ανάρτηση του Αντιπεριφερειάρχη Υγείας, Σταύρου Γιαννακίδη, ο οποίος, όπως γράφει στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook: «η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας βγαίνει ενισχυμένη με την Ανάπτυξη 2 ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΕΙ Α) ΤΜΗΜΑ ΔΙΕΘΝΟΎΣ ΕΜΠΟΡΊΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ Β) ΤΜΗΜΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΎ ΑΝΤΙΚΕΙΜΈΝΩΝ- ΤΕΙ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ«, ενώ, όπως συνεχίζει, διεκδικεί και ίδρυση τμήματος Αρχιτεκτονικής Σχολής στην Καστοριά.

Μάλλον κάπου μπερδεύτηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας, εκτός αν γνωρίζει κάτι που δε γνωρίζει κανένας άλλος, στη Δ. Μακεδονία.

ΥΓ: Τμήμα Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής, Διακόσμησης και Σχεδιασμού Αντικειμένων, ιδρύεται, αλλά στο ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας και όχι στο ΤΕΙ Δ. Μακεδονίας. Εμείς συνεχίζουμε να διεκδικούμε ίδρυση πανεπιστημιακού τμήματος, Αρχιτεκτονικής στην Καστοριά.

 

kozan.gr

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ