Ακόμη λιγότερα κρούσματα καταγράφονται στα σχολεία της Καστοριάς σήμερα τρίτη μέρα λειτουργίας τους. Αίσθηση πάντως προκαλεί το γεγονός ότι δόθηκε εντολή από την κυβέρνηση να μην δίνονται στη δημοσιότητα τα ακριβή στοιχεία των θετικών self test για μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Να υπενθυμίσουμε ότι τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου, σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες της sentra.com.gr και του Antennes 93.6, 47 μαθητές και 10 δάσκαλοι βρέθηκαν θετικοί στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση (νηπιαγωγεία και δημοτικά) και 14 εκπαιδευτικοί και 32 παιδιά στα Γυμνάσια και τα Λύκεια.

Χθες Τρίτη, ήταν καλύτερη η εικόνα με 23 θετικούς μαθητές σε εννέα σχολεία και 2 δασκάλους στην πρωτοβάθμια (τρία από αυτά στα νηπιαγωγεία και τα υπόλοιπα 20 σε δημοτικά) και 25 θετικούς μαθητές και έναν εκπαιδευτικό στα γυμνάσια και τα λύκεια. Να σημειωθεί ότι οι αριθμοί αυτοί είναι κρούσματα διαγνωσμένα με rapid ή pcr από δομή ή ιδιώτη ιατρό. Για να καταγραφεί δηλαδή επίσημα δεν αρκεί το σελφ τεστ, αλλά πρέπει να διαγνωσθεί μέσω rapid ή pcr.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here