Στην ακύρωση όλων των εορταστικών εκδηλώσεων τόσο για την Αποκριά όσο και για την Καθαρά Δευτέρα προχωρά ο Δήμος Άργους Ορεστικού υπακούοντας στην  κοινή υπουργική απόφαση που έδινε εντολή για ακύρωση όλων των εκδηλώσεων σε όλη την Ελλάδα.

Μιλώντας στο Χρήστο Νατσούλη και τους Antennes 93.6, η αρμόδια αντιδήμαρχος, Τίνα Σταυροπούλου, εξήγησε ότι η ακύρωση αφορά τις εκδηλώσεις τις οποίες διοργανώνει η συνδιοργανώνει ο δήμος του Άργους Ορεστικού λέγοντας όμως ότι δεν μπορεί ο δήμος να παρέμβει σε ότι προτίθενται να κάνουν οι ιδιώτες.

 

 

Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Ματαίωση εκδηλώσεων της Αποκριάς και της Καθαράς Δευτέρας

Ο Δήμος Άργους Ορεστικού ενημερώνει ότι μετά την υπ’ αριθ. 13776/27-02-2020 Κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργών Προστασίας του Πολίτη, Υγείας και Εσωτερικών, ματαιώνονται πάσης φύσεως εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της Αποκριάς, έως και την Καθαρά Δευτέρα, για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας και υγιεινής. Η μη συμμόρφωση επισύρει τις συνέπειες της παραγράφου 6 του άρθρου πρώτου της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου «Κατεπείγοντα μέτρα αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης κορωνοϊού».

Ο Δήμος, παρ’ ότι φροντίζει διαρκώς για τη διατήρηση της πολιτισμικής του κουλτούρας, οφείλει να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να διασφαλίσει τη δημόσια υγεία των πολιτών. Ως εκ τούτου, ματαιώνονται οι εκδηλώσεις της Αποκριάς και της Καθαράς Δευτέρας που είχαν προγραμματιστεί από τον Δήμο μας, ή σε συνεργασία με τους συλλόγους  των Κοινοτήτων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here