Εδώ και λίγες ώρες, εκατοντάδες χρήστες από την Καστοριάς και από όλη την Ελλάδα έχουν επιδοθεί σε μια νέα ??ξιέπαινη προσπάθεια, αναρτώντας ροζ κορδέλα στην κεντρική φωτογραφία του προφίλ τους!
 
 
Η ροζ κορδέλα δηλώνει τον αγώνα για την πρόληψη κατά του καρκίνου του μαστού. Θυμίζουμε ότι όλος ο μήνας Οκτώβρης, είναι αφιερωμένος στη ενημέρωση, στην πρόληψη και στην καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού, με σκοπό να σωθούν χιλιάδες αν όχι και εκατομμύρια γυναίκες από αυτή την σκληρή ασθένεια.
 
Κάθε τι που βοηθά, όπως και αυτή και συνάμα συγκινητική ενέργεια των χρηστών του Facebook, για την αντιμετώπιση του καρκίνου, πέρα από αξιέπαινη είναι σαφώς και πέρα για πέρα συγκινητική, αφού κάνει ολοφάνερο πως υπάρχει ακόμα ανθρωπιά!
 
Δεν είναι δύσκολο, όποιος θέλει να συμμετάσχει σε αυτήν την προσπάθεια παρά να πατήσει το κουμπί με την ένδειξη: Δοκίμασε το, και αυτομάτως το facebook τον οδηγεί σε περιβάλλον από όπου μπορεί να μετατρέψει την κεντρική του φωτογραφία σε φωτογραφία με ροζ κορδέλα για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού!
 
Μάλιστα, υπάρχει και ειδική ομάδα μέσα στο Facebook με τίτλο: LE CANCER DU SEIN, PARLONS-EN! μέσα από την οποία, αν το επιθυμεί, μπορεί να προχωρήσει σε δωρεά υπέρ της καταπολέμησης της ασθένειας!
 
Τι λέτε, το δοκιμάζουμε;
 
Karkinos mastoy

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here