Αγαπητοί συμπολίτες, αγαπητοί φίλοι.
Στις επερχόμενες εθνικές εκλογές θα έχω την τιμή να είμαι υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής στο ψηφοδέλτιο του νομού Καστοριάς.
Όπως πάντα παρών στις αξίες και στους αγώνες της Δημοκρατικής Παράταξης, σε εύκολες και δύσκολες εποχές, στρατεύομαι με πίστη και πάθος στο κάλεσμα του προέδρου μας Νίκου Ανδρουλάκη, για μία δημιουργική και ελπιδοφόρα αλλαγή σελίδας σε εθνικό και τοπικό επίπεδο, απέναντι σε όλα όσα μας κρατούν καθηλωμένους στο παρελθόν.
Η ιδιαίτερη πατρίδα μας, η Καστοριά, ο τόπος που γεννήθηκα, μεγάλωσα, εργάζομαι και ζω με την οικογένεια μου, αξίζει μία καλύτερη μοίρα από το να είναι ο ξεχασμένος απόκληρος του κεντρικού κράτους, αποκλεισμένη από ευκαιρίες και δημιουργικές ιδέες που μπορούν να την οδηγήσουν σε ένα πιο φωτεινό μέλλον ανάπτυξης και προοπτικής.
Η Δυτική Μακεδονία βρίσκεται σε τέλμα, η απώλεια του ΑΕΠ της είναι στο 50 %, η ανεργία στους νέους ανθρώπους είναι στο 70% σύμφωνα με έρευνα της παγκόσμιας τράπεζας. Νέοι άνθρωποι και όχι μόνο, μεταναστεύουν στο εξωτερικό ή οδεύουν σε άλλες περιοχές της χώρας για εποχιακή εργασία. Ένα νέο αναπτυξιακό σχέδιο για την περιοχή μας είναι απαραίτητο.
Πρόθεση μου είναι να συμβάλλω στην συζήτηση για τα μεγάλα ζητήματα της χώρας, κυρίως όμως της ιδιαίτερης πατρίδας μου της Καστοριάς. Μακριά από ανώφελες και ανούσιες, τοξικές αντιπαραθέσεις που δηλητηριάζουν το κλίμα μιας εκλογικής διαδικασίας.
Με αυτό το όραμα, με εφόδια την εμπειρία, την όρεξη για δουλειά, τις επεξεργασμένες προγραμματικές θέσεις και την ανανέωση μας σε ιδέες και πρόσωπα, κατέρχομαι στην όμορφη μάχη να καταστήσουμε και πάλι την μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη πρωταγωνιστή της πολιτικής ζωής, προς όφελος της πατρίδας και του μέλλοντος των παιδιών μας, με πρωτεργάτη τον πρόεδρο μας, τον Νίκο Ανδρουλάκη.
Σε αυτή τη μάχη ζητώ την στήριξη σας.
Κοσμάς Βαρσάμης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here