Με κεντρικό σύνθημα «Ώρα ευθύνης, ώρα δουλειάς» ανακοίνωσε από τον Προφήτη Ηλία την υποψηφιότητά του για δήμαρχος Καστοριάς ο Γιάννης Κορεντσίδης.

Ντυμένος απλά και με φόντο την ηλιόλουστη πόλη της Καστοριάς και τη λίμνη ο κ. Κορεντσίδης στη σύντομη δήλωσή του αναφέρθηκε στη σημερινή πραγματικότητα, σημειώνοντας πως «Τα τελευταία χρόνια βιώνουμε μία εξαιρετικά δύσκολη και σκληρή πραγματικότητα, που είναι σε όλους μας γνωστή», και συμπλήρωσε «Την Καστοριά και τους δημότες της δεν τους αρμόζει η αδράνεια, η στασιμότητα, η αδιαφορία. Δεν χρειαζόμαστε άλλα ανώφελα λόγια και άκαρπες διαπιστώσεις».

Στη συνέχεια, και ξεκαθαρίζοντας πως στη μάχη των εκλογών μπαίνει «αδέσμευτος, ανένταχτος και χωρίς οποιαδήποτε εξάρτηση», σημείωσε πως «Ήρθε η ώρα να βάλουμε ρεαλιστικούς στόχους, να πάρουμε καθοριστικές αποφάσεις και να περάσουμε με συνέπεια σε πράξεις. Με συγκρότηση, αποφασιστικότητα και υπευθυνότητα για να ξεπεράσουμε τα εμπόδια και τα προβλήματα. Με ανθρώπους που έχουν όρεξη, μεράκι και πάθος για δουλειά».

Παράλληλα, ο Γιάννης Κορεντσίδης απεύθυνε κάλεσμα ενότητας στην τοπική κοινωνία με στόχο να δημιουργηθούν «ελπιδοφόρες και ευνοϊκές συνθήκες για τον τόπο μας», τονίζοντας πως: «οι ανάγκες των πολιτών έρχονται πάντα πρώτες».

Τέλος, και ξεκαθαρίζοντας πως έχει «πλήρη επίγνωση της κατάστασης», ο πρόεδρος του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς «Ο Προφήτης Ηλίας» ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του ως Δήμαρχος Καστοριάς στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Παρακολουθήστε τη δήλωση του Γιάννη Κορεντσίδη

Η επίσημη σελίδα του Γιάννη Κορεντσίδη στο facebook:
https://www.facebook.com/gkorentsidis

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here