Ανακοίνωση της ΟΝΝΕΔ Καστοριάς για συνάντηση με τον Υπουργό Τουρισμού

Διαβάστε αναλυτικά:

Στο παρά πολύ πετυχημένο συνέδριο που διοργάνωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Επιχειρηματιών Τουρισμού & Ναυτιλίας στο πλαίσιο της Philoxenia είχα την ευκαιρία να μιλήσω για τις δυνατότητες της Καστοριάς να αναπτυχθεί τουριστικά και να αποτελέσει σημείο αναφοράς για τον ορεινό και γενικότερα εναλλακτικό τουρισμό. Ο Υπουργός Τουρισμού κ. Βασίλης Κικίλιας στην τοποθέτησή του αναφέρθηκε εκτενώς στην πολιτική της κυβέρνησης να αναπτυχθούν και άλλες μορφές τουρισμού πέραν του καλοκαιρινού. Αξίζουν συγχαρητήρια στο πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Ιωάννη Μανδρίνο και στο προεδρείο για την άρτια οργάνωση. Στα πλαίσια της εκδήλωσης είχα την ευκαιρία να μιλήσω και με τον Βουλευτή Ά Θεσσαλονίκης κ. Δημήτρη Κούβελα . Ο τουρισμός μπορεί όντως να αποτελέσει σημαντικό πυλώνα ανάπτυξης για τον τόπο μας και προς αυτήν την κατεύθυνση πρέπει να δουλέψουμε. Γιατί έχουμε τις δυνατότητες και πρέπει να τις εκμεταλλευθούμε.

Ράπης Χαρίλαος πρόεδρος Ν.Ε ΟΝΝΕΔ Καστοριάς

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!