Ανακοίνωση της εταιρείας (People) που διοργάνωνε μέχρι και πέρυσι το River Party.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

H People Entertainment Group, διοργανώτρια εταιρία του River Party των τελευταίων χρόνων, ενημερώνει τους φίλους επισκέπτες του φεστιβάλ πως δεν έχει καμία σχέση με τη διοργάνωση που έχει ανακοινωθεί για τη φετινή χρονιά.

Το River Party που ξέρετε, εμπιστευτήκατε και αγαπήσατε δυστυχώς δεν θα διοργανωθεί φέτος εξαιτίας της παράνομης απόφασης του Δήμου Νεστορίου να προσβάλλει την πολυετή συνεργασία μας, χάριν στην οποία αναδείχθη ο συγκεκριμένος θεσμός.

Ολως περιέργως, πληροφορηθήκαμε πως το φετινό « River Party» πρόκειται να διοργανωθεί από μια εταιρία, η οποία φέρεται να είναι συμφερόντων του αντιδημάρχου Νεστορίου και υπεύθυνου για το River Party από την πλευρά του Δήμου και της Δημοτικής Επιχείρησης και η οποία κατήλθε -μόνο αυτή – σε ένα διαγωνισμό, με πολύ ευνοικούς όρους, χωρίς να τηρηθεί η νόμιμη διαδικασία και χωρίς να διαθέτει την αναγκαία τεχνογνωσία.

Το River Party που παραδίδουμε εμείς βραβεύτηκε δύο φορές στα μεγαλύτερα μουσικά και κατασκηνωτικά φεστιβάλ της Ευρώπης, είχε 4 μουσικές σκηνές με περισσότερους από 40 καλλιτέχνες να εμφανίζονται ζωντανά στις 5 ημέρες του προγράμματος του (μεταξύ των οποίων εκτός από τα μεγαλύτερα ονόματα που περιόδευαν κάθε χρόνο και καλλιτέχνες που έκαναν τη μοναδική τους εμφάνιση για όλο το καλοκαίρι στο δικό μας φεστιβάλ & international stars), με δικό του ραδιοφωνικό σταθμό να εκπέμπει ζωντανά το πρόγραμμα του 24 ώρες το 24ώρο σε όλο τον κόσμο και δίκτυο 12 ραδιοφωνικών σταθμών σε όλη την Ελλάδα. Με εγκαστάσεις ήχου & φως που υστερούσαν όλα τα αντίστοιχα μεγάλα φεστιβάλ και με ένα πλάνο προβολής που ξεκινούσε από τον επόμενο μήνα της προηγούμενης διοργάνωσης προωθώντας το Νεστόριο ως τόπο φιλοξενίας του φεστιβάλ σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Το River Party που παραδίδουμε εμείς τηρούσε όλες τις Ευρωπαικές οδηγίες ασφάλειας και crowd management για την επιτυχή -και χωρίς ποτέ κανένα απρόοπτο- φιλοξενία δεκάδων χιλιάδων θεατών, ακόμη και αν κάτι τέτοιο δεν ζητήθηκε ποτέ από την Ελληνικές αρχές.

Δυστυχώς εξαιτίας όσων αναφέραμε στην αρχή δεν μας δόθηκε η ευκαιρία να παρουσιάσουμε στο κοινό το 40ο River Party που θα έβαζε για μία ακόμη χρονιά τον πήχη ψιλότερα από οποιοδήποτε άλλο φεστιβάλ στην Ελλάδα, αλλά δεσμευόμαστε ότι του χρόνου θα σας παρουσιάσουμε ξανά το “δικό μας River Party”, με όλες τις παροχές που έχετε αγαπήσει.

Η εταιρία μας δεν έχει άλλο περιθώριο, από το να κινηθεί νομικά εναντίον των υπευθύνων που την απέκλεισαν παρανόμως, από τη συγκεκριμένη διοργάνωση στον Δήμο Νεστορίου και τον διενεργηθέντα
« διαγωνισμο», επιφέροντας σε αυτήν τεράστια οικονομική ζημία.

Η συνέχεια θα μας βρει μαζί, ακόμη δυνατότερους!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here