Ένας απο τις πιο ήρεμες δυνάμεις στο χώρο των στρατιωτικών ενώσεων είναι ο Χρήστος Μαρινέλης, Πρόεδρος της Ένωσης Καστοριάς και Αντιπρόεδρος ΠΟΕΣ.

Με την ενασχόληση μας κάθε λίγο με την συγκεκριμένη Ένωση έχουμε διαπιστώσει ότι παράγει έργο μακριά απο τα φώτα της δημοσιότητας. Έτσι όπως ο Πρόεδρος του που σε ότι συμβαίνει παραμένει σιωπηλός αποφεύγοντας τις συγκρούσεις με συναδέλφους του απο το συνδικαλιστικό χώρο.
Σήμερα όμως δίνει τις δικές του απαντήσεις μέσα απο το προφίλ του στο Fb:

Καλημέρα σε όλους. Ως Πρόεδρος του ΔΣ της ΕΣΠΕΕ Καστοριάς, ως Αντιπρόεδρος της ΠΟΕΣ αλλά κυρίως ως άνθρωπος, πάντοτε προσπαθώ να στέκομαι δίπλα στο πλευρό κάθε συναδέλφου. Αυτό άλλωστε το γνωρίζουν κυρίως οι συνάδελφοι που υπηρετούν στην ΠΕ Καστοριάς που στηρίζουν μαζικά αυτή την προσπάθεια και με έχουν τιμήσει κατ’ επανάληψη.
Επί σειρά ετών τονίζω διαρκώς ότι η καλοπροαιρετη κριτική είναι όχι απλώς δεχόμενη αλλά και άκρως εποικοδομητική.
Με μεγάλη μου θλίψη διαπίστωσα ότι συνάδελφος (, άγνωστο σε εμένα πρόσωπο (υπαρκτό;) , χρησιμοποίησε με στιγμιότυπο οθόνης (screen shot) ανάρτηση από το προσωπικό μου προφίλ, το οποίο δεν είναι δημόσιο και δεν ανήκει ο συγκεκριμένος στους διαδικτυακους μου φίλους, ανάρτηση παντελώς άσχετη με την συνδικαλιστική μου ιδιότητα αφορώσα ένα απόφθεγμα , ανάμεσα στα πλείστα όσα έχω αναρτήσει (το εν λόγω δε το είχα ξαναδημοσιευσει στις 25/10/2020) και το χρησιμοποίησε σε γνωστή σελίδα με στρατιωτικό περιεχόμενο με το παντελώς αυθαίρετο, ανυπόστατο και δυσφημιστικό συμπέρασμα ότι αποκάλεσα ηλιθιους συναδελφους, κάτι που ουδέποτε, μα ουδέποτε έχω πράξει. Πιθανώς παρασυρομενοι ή παραπλανωμενοι ορισμένοι συνάδελφοι (, στα σχόλια της ανάρτησης του εν λόγω κυρίου εκφράστηκαν με αηθης, προσβλητικους χαρακτηρισμους και εξυβρισεις προς το άτομο μου.
Επειδή για να σέβεσαι τους άλλους πρέπει πρώτα να σέβεσαι τον εαυτό σου και επειδή πάντοτε τείνω το χέρι στην κάθε μία και στον κάθε ένα, καλώ τον κύριο που το δημοσίευσε καθώς και όσους προχώρησαν σε προσβλητικά και υβριστικά σχόλια σε εύλογο χρονικό διάστημα, να προχωρήσουν σε δημόσια συγγνώμη.
Για του λόγου το αληθές και με σεβασμό στο λειτουργημα μας, παραθέτω απόσπασμα από ένα μόνο σχόλιο εξ αυτών.
Εύχομαι ειλικρινά και ολόψυχα καλή σαρακοστή σε όλους.
Υ. Γ θεωρώ αυτονόητο ότι αυτή /αυτός που έστειλαν το στιγμιότυπο οθόνης στον εν λόγω κύριο, θα πράξουν και τώρα το ίδιο.

stratiotikathemata.blogspot.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here