Ρέξι αποτελεί ζωντανή απόδειξη ότι η αναπηρία δεν σημαίνει ανικανότητα. Παρόλο που ο 3χρονος γάτος έχει σπασμένη ραχοκοκαλιά και δεν μπορεί να ελέγξει τα δύο πίσω πόδια του, έχει μια πολύ μοναδική και αισιόδοξη προσωπικότητα. Στην πραγματικότητα, το πρόσωπό του είναι γεμάτο εκφράσεις και οι άνθρωποι τον αποκαλούν: «Γάτο – Βασιλιά των Εκφράσεων».

Η ιδιοκτήτρια του γάτου, η Ντάσα Μινάεβα ισχυρίζεται πως υπάρχει μια σχέση μοντέλου – φωτογράφου μεταξύ τους και δηλώνει: «Τα αποτελέσματα δεν είναι ποτέ απογοητευτικά!».

Ο Ρέξι ήταν μωρό όταν οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες του τον κακομεταχειρίστηκαν άσχημα και τον εγκατέλειψαν παραλυμένο. Με την πάροδο του χρόνου, έμαθε να ζει τη ζωή στο έπακρο ανεξάρτητα από την κατάστασή του. Η ιδιοκτήτρια δηλώνει: «Δεν γνωρίζει καν ότι είναι ανάπηρος. Κάνει όλα όσα κάνουν και οι άλλες γάτες, μόνο που δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα ή να ξύσει τα αφτιά του μόνος του, αλλά γι ‘αυτό υπάρχει ο άνθρωπός του!» Η Ντάσα υιοθέτησε το γατάκι μετά τη διάσωσή του και από τότε είναι αχώριστοι.

 

Αρχικά η γυναίκα έφτιαξε μια αναπηρική καρέκλα για να τον βοηθήσει να μετακινείται, αλλά αποδείχθηκε πως ο γάτος δεν τη χρειάζεται. Η ίδια αναφέρει: «Τα πάει πολύ καλύτερα χωρίς βοήθεια. Οι γάτες είναι πολύ ανεξάρτητες και προσαρμόζονται τέλεια. Ο Ρέξι κινείται και τρέχει άνετα με τα 2 του πόδια.»

Δείτε παρακάτω μερικές από τις φωτογραφίες του εκφραστικού και γλυκού Ρέξι. Ο Ρέξι, είναι ένας ανάπηρος γάτος αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει από το να ζει χαρούμενος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here