Όλα δείχνουν ότι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας δε θα διεξαχθεί το Σάββατο (7/5).

Από το επιτελείο του Σταύρου Κοντονή βγαίνει προς τα έξω ότι ο υφυπουργός Αθλητισμού πήρε απόφαση για αναβολή του τελικού και όχι για ματαίωση.

Μέχρι και τις 12 το μεσημέρι η ΕΠΟ δεν έδειξε σημάδια… ζωής στο τελεσίγραφο Κοντονή να αλλάξουν οι βοηθοί του ρέφερι Σιδηρόπουλου και μοιραία ο τελικός, εάν δεν προκύψει κάτι δραματικό, δε θα γίνει αύριο (7/5).

Ο λόγος που θα προκύψει αναβολή και όχι ματαίωση αφορά και στη συμφωνία της πολιτείας με τη FIFA για την επανεκκίνηση του Κυπέλλου, κάτι που αν δε γίνει ο τελικός θα συνιστά παραβίαση των συμφωνηθέντων και το ελληνικό ποδόσφαιρο θα μπει σε ένα νέο κύκλο περί… Grexit.

Όπως και να έχει όλα δείχνουν ότι το παιχνίδι Ολυμπιακός-ΑΕΚ δε θα διεξαχθεί. Μάλιστα ακόμα και η αστυνομία έχει κάνει αρνητική εισήγηση παρά το γεγονός ότι αποφασίστηκε το ματς να γίνει χωρίς θεατές.

Οι απεργιακές κινητοποιήσεις δίνουν πάτημα στον υφυπουργό Αθλητισμού να αναβάλει τον τελικό, όπως και το θερμό κλίμα που υπάρχει ανάμεσα στις δύο ΠΑΕ με τις συνεχιζόμενες επιθετικές ανακοινώσεις.

Πληροφορίες αναφέρουν, ακόμα, ότι η FIFA ενημερώθηκε για τις τελευταίες εξελίξεις και φέρεται να έστειλε το εξής μήνυμα: «Βρείτε τα αλλιώς…».

Ο τελικός του Κυπέλλου έχει περάσει από χίλια κύματα και τείνει να εξελιχθεί σε κωμωδία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here