Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς τις τελευταίες ώρες η μία ανατροπή διαδέχθηκε την άλλη.

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, που συνεδρίασε το απόγευμα της Τρίτης, δεν ανακοίνωσε επίσημα αλλά «διέρρευσε» την απόφασή του να ορίσει προσωρινή διοίκηση στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, αναβάλλοντας έτσι τις εκλογές που έχουν προγραμματιστεί για τις 26 Οκτωβρίου στα Χανιά και δικαιώνοντας την προσφυγή που είχε καταθέσει ο Βίκτωρας Μητρόπουλος.

Η απόφαση ελήφθη κατά πλειοψηφία, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για 5-2. Αμέσως ύστερα, το φως της δημοσιότητας είδαν το ονόματα που φέρονται ότι θα αποτελέσουν μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής στην προσωρινή διοίκηση και θα είναι οι: Γιώργος Στράτος, Στέλιος Σφακιανάκης, Τάκης Αγραφιώτης, Γιώργος Σκαρτάδος, Γιώργος Κασιμάτης, Μίμης Δομάζος, Αριστείδης Καμάρας, Νίκος Μαχλάς, Γιάννης Βαλαώρας, Φάνης Τουντζιάρης, Βασίλης Παναγιωτάκης, Μάνος Γαβριηλίδης, Γιάννης Παππάς, Χρήστος Καραβασίλης, Μιχάλης Τζανόπουλος, Αντώνης Παπαπετρίδης, Νίκος Βακάλης, Παναγιώτης Δημητρίου, Γιώργος Βούρβαχης, Γιώργος Σταράκης και Κωνσταντίνος Γκίτσιος.

Τα δεδομένα που διαμορφώθηκαν κάθε άλλο παρά ως τελεσίδικα μπορούν να χαρακτηριστούν, ωστόσο, αφού όπως έγινε γνωστό η FIFA ενημερώθηκε άμεσα για τις εξελίξεις και αναμένεται να παρέμβει καταλυτικά. Η Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία φέρεται πολύ ενοχλημένη από την απόφαση, για την οποία εκτιμάται ότι παραβιάζει το αυτοδιοίκητο της Ομοσπονδίας αφού δεν ελήφθη βάσει του καταστατικού της, αλλά βάσει νόμου.

Μια πιθανή εξέλιξη, λοιπόν, θεωρείται η άμεση παρέμβαση της FIFA, που θα προχωρήσει η ίδια στη σύσταση προσωρινής διοίκησης στην Ομοσπονδία για να τρέξει τα θέματα και να προχωρήσει τη διαδικασία των εκλογών με το εκλογικό σύστημα που ορίζει το καταστατικό της ΕΠΟ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here