Με θετικά αποτελέσματα εξελίσσεται η δημοπρασία Σεπτεμβρίου – που είναι και η τελευταία της περιόδου – της SAGA FURS, στο Ελσίνκι Φινλανδίας.

Η συνολική προσφορά αποτελείται περίπου από 2,5 εκ. δέρματα, εκ των  οποίων 1,5 εκ. mink, ενώ στη δημοπρασία συμμετέχουν 500 αγοραστές.

Η πρώτη ημέρα ξεκίνησε με ισχυρό ανταγωνισμό στα προσφερόμενα 800,000 είδη (Brown,  Silverblue, Mahogany, Sapphire, αρσενικά κ.α), με πωλήσεις 100% και με ελαφρώς αυξανόμενες τιμές σε σύγκριση με τα πρόσφατα ευρωπαϊκά επίπεδα. Η Κίνα ήταν η κυρίαρχη αγορά με ισχυρή υποστήριξη από τη Ρωσία και την Ελλάδα.
Ισχυρή όμως ζήτηση με ελαφρώς υψηλότερες τιμές σε σχέση με τα πρόσφατα διεθνή επίπεδα και πωλήσεις 100% παρουσίασαν τη 2η ημέρα τα 600,000 προσφερόμενα είδη Brown,  Mahogany, White, Sapphire Cross, Palomino Cross, Pearl Cross, θηλυκά κ.α.), με την Κίνα να είναι κυρίαρχη αγορά.

Επίσης σταθερές ήταν οι τιμές στα προσφερόμενα 200,000 Pearl και Palomino Μ-F και σε γενικές γραμμές η συνολική προσφορά των 1,6 εκ. δερμάτων mink, πουλήθηκε 100%, όπου η καλή εμπιστοσύνη στην αγορά αντικατοπτρίστηκε από τα θετικά αποτελέσματα των πωλήσεων.

Οι 60,000 αλεπούδες Silver fox, καθώς και διάφορες αλεπούδες μετάλλαξης πουλήθηκαν 100% με σταθερές τιμές, με κυρίαρχη αγορά την Ρωσία και την Τουρκία.

Η δημοπρασία ολοκληρώνετε σήμερα με την προσφορά 500,000 αλεπούδων όπως, Blue fox, Blue Frost, και διάφορα άλλα είδη αλεπούς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here