Σύμφωνα με την προκήρυξη του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος, η ΕΠΟ προχώρησε σε μια προσπάθεια να αναβαθ??ίσει τον συγκεκριμένο θεσμό, μια διοργάνωση που ήταν υποβαθμισμένη τα προηγούμενα χρονιά και γι’ αυτό πάρα πολλές ομάδες δεν δήλωναν συμμετοχή, ξεκινώντας πρώτα από την υποχρεωτική συμμετοχή των ομάδων, ωστόσο, όμως δίνει ένα πολύ ισχυρό κίνητρο στον Κυπελλούχο, αυτό της ανόδου στη Γ’ Εθνική.

Να σημειωθεί ότι αν η Κυπελλούχος ομάδα του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας ( η οποία από φέτος ανέρχεται αυτομάτως στη Γ΄ Εθνική) , είναι παράλληλα και πρωταθλήτρια της οικείας Ε.Π.Σ. , δε θα συμμετέχει στους αγώνες μπαράζ ανόδου και οι αγώνες του ομίλου θα διεξαχθούν με 3 ομάδες.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση ο κυπελλούχος ΕΠΣ Καστοριάς ‘’Μέγας Αλέξανδρος’’ Καλλιθέας, έχει δύο οδούς να διεκδικήσει την άνοδό του στη Γ’ Εθνική. Αυτόν μέσω του πρωταθλήματος, αλλά και μέσω του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, εφόσον καταφέρει να προχωρήσει στον θεσμό και να κατακτήσει το κύπελλο.

Από τη στιγμή όμως που δίνεται ευκαιρία για άνοδο στην Γ’ Εθνική, είναι δεδομένο ότι θα αντιμετωπίζεται πλέον με διαφορετικό μάτι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here