Χωρίς να έχει καταφέρει να παρουσιάσει κέρδη ούτε μία μία χρονιά από τότε που ήρθε στην Ελλάδα η κυπριακή Cyta κρέμασε πωλητήριο. Προίκα το πελατολόγιο και το δίκτυο οπτικών ινών.

Η διαδικασία υποβολής ενδιαφέροντος που προκηρύχθηκε σήμερα, προβλέπει ότι οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν το ενδιαφέρον τους εντός 15 ημερών, δηλαδή μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου.

Πρόσφατα η Cyta γιόρτασε τα 10 χρόνια παρουσίας της στην ελληνική αγορά. Όπως έγινε γνωστό η εταιρία κατάφερε να κερδίσει την προτίμηση άνω των 300.000 συνδρομητών, ιδιωτών και επιχειρήσεων πανελλαδικά.

Υπενθυμίζεται ότι στη διάρκεια αυτών των ετών τα στοιχεία που έχουν ξεχωρίσει τη Cyta Ελλάδος είναι αρκετά. H εταιρεία έχει προσφέρει πρώτη στην ελληνική αγορά τη δυνατότητα συνδυασμού τετραπλών υπηρεσιών (4play), Σταθερής-Κινητής-Internet-Τηλεόρασης, κάτω από ένα ενιαίο εμπορικό σήμα, έχει εγκαταστήσει 5.500 χλμ. ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών νέας γενιάς, διαθέτει 26 καταστήματα και πάνω από 500 συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα καθώς και δυναμικό τεχνικών εξυπηρέτησης, με μεγάλο ιδιόκτητο στόλο οχημάτων, σε όλες τις περιοχές δραστηριοποίησής της.

Να σημειωθεί ότι η μητρική έχει προχωρήσει από το 2007 που συστάθηκε η Cyta Ηellas, σε ενέσεις ρευστότητας 200 εκατ. ευρώ.

Όσον το 2017 το συνολικό ποσό που θα τοποθετήσει φέτος η Cyta στην θυγατρική της στην Ελλάδα θα ανέλθει στα 15,6 εκατ. ευρώ. Συγκεκριμένα, με βάση τον νέο αναθεωρημένο προϋπολογισμό που κατέθεσε στη Βουλή το Υπουργείο Οικονομικών προστίθενται ακόμα 7,1 εκατ. για οικονομική ενίσχυση της Cyta Ελλάδος, αντί των 8,5 εκατ. που είχαν αρχικά προϋπολογιστεί για το 2017.

Πηγή: insider.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here